MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü huzursuz

Kiraz Mevsimi 30. bölümde Ayaz Öykü'yü istemeye gitti. Öte yandan Mete ise mahkemenin ardından yine herkesi şaşırtmayı başardı. Kiraz Mevsimi son bölümüyle izleyicilerin nefeslerini kesti.

Ekranların sevilen dizilerinden Kiraz Mevsimi 30. bölüm sevenleriyle buluştu. Her hafta yeni gelişmelere sahne olan Kiraz Mevsimi son bölümü 31 Ocak akşamı ekrana geldi. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Ayaz Öykü'yü istemeye gitti. Ancak Mete'nin planlarıyla yer yerinden oynadı. Başrollerini Dağhan Külegeç, Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi son bölümü Fox Tv'de ekrana geldi.

ÖYKÜ HUZURSUZ

Kiraz Mevsimi 30. bölümde mahkeme sonuçlandı, Mete herkesi bir kez daha şaşırtmayı başardı. Öykü ise huzursuzdu. Her ne kadar Ayaz'a aşık olsa da annesinin "Sabah Ayaz aradı. Bu akşam istemeye geleceklermiş" sözü ona daha çok panik yaşattı. Öykü o anda yaşadığı panikle Ayaz'ın onu istemesine karşı çıktı, bu söz merasimini engellemek için elinden geleni yapmaya kafasını koydu. Ayaz'la evlenmek en çok istediği şey iken Öykü bu kadar korkmasına anlam veremedi.

ÖYKÜ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Diğer yandan Kiraz Mevsimi 30. bölümde şehrin gecekondu semtinde gittiği iş görüşmesi hem onun hem de Ayaz'ın yaşamını derinden etkileyecek bir başlangıç oldu. Öykü ne kadar çabalasa da kadere karşı gelemedi ve ve kendini mutfakta Ayaz ve misafirlere kahve yaparken buldu. Üstelik hiç beklenmedik bir ziyaretçisi daha vardı. Ayaz "Öykü'yü deli gibi seviyorum. Hayatımda kimseyi sevmediğim kadar. Ailem olsun istiyorum, çocuklarımın annesi, yol arkadaşım olsun… Yani Allah'ın emri Peygamberimizin kavliyle kızınızı kendime istiyorum..." dediğinde Öykü gözyaşlarına hakim olamadı.

Kiraz Mevsimi 30. bölümde iki aşık için mutluluğun kapıları ardına kadar açıldı ancak çift her zaman olduğu gibi kolay yoldan mutluluğa erişemediler. Bu sefer de ikilinin arasına Mete girdi. bu durumu kabullenmiş görünen Mete'nin planlarından kimsenin haberi yoktu. Mete pişman olup bu durumu düzeltmeye karar verdiğinde de artık her şey için çok geçti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler