MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 32. bölümü Fox Tv'de yayınlandı

Kiraz Mevsimi son bölümde aşıkların birbirlerine Sevgililer Günü'nde nasıl sürprizler yapacakları merak edildi. 14 Şubat'ta ekrana gelen Kiraz Mevsimi 32. bölümde Öykü hafızasına kavuştu mu merak konusu oldu.

Fox Tv'nin yediden yetmişe izlenen dizilerinden Kiraz Mevsimi son bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kitledi. İzleyicilerin severek takip ettiği dizinin bu bölümünde Öykü, Ayaz'a olan aşkını dile getirdi. Kiraz Mevsimi dizisinin bu bölümünde Ayaz'da Öykü'ye güzel bir sürpriz hazırlığına girişti. Sevgililer Günü'nde aşıklar birbirlerine çok özel bir gün yaşattı. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi 32. bölümüyle, Sevgililer Günü'nde izleyicilerine keyifli bir akşam daha yaşattı.

ÖYKÜ AŞKINI DİLE GETİRİR

Kiraz Mevsimi son bölümde ''Kalbim gibi aklım da hatırlıyor artık seni. Sen benim için osun, tek aşkım, mucizem...'' Öykü, Ayaz'a olan aşkını böyle dile getirdi. Öykü, kazanın etkisinden kurtuldu, hafızası yerine geldi. Kalbinin bildiği ancak beyninin gizli yerlerinde kaldığı güzel anıları artık geri geldi. Ayaz bu duruma oldukça sevindi. İkisi daha fazla başbaşa vakit geçirdi, çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

AYAZ'DAN ÖYKÜ'YE SÜRPRİZ

Öykü ve Ayaz tam öpüşecekken Öykü'nün ''Bu bizim ilk öpücüğümüz olacak'' sözü Ayaz'ı şaşırttı. Kiraz Mevsimi 32. bölümde Öykü daha önce öpüştüklerini hatırlamaz gibi göründü. Her şey yerine oturmuşken, bu haber Ayaz'un mutluluğunu gölgeledi ancak Ayaz pes etmedi. Sevgililer Günü için sürprizlerine devam etti, birlikte romantik bir gece geçirdiler.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler