MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 35. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Sevilen dizi Kiraz Mevsimi son bölümüyle 7 Mart Cumartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Kiraz Mevsimi 35. bölümde; Öykü ile Ayaz'ın uzun zamandır beklenen evlilikleri gerçek oldu. İkilinin önüne çıkan engellere rağmen birlikte olmaları romantik anlar yaşattı.

Ekranların izlenme rekorları kıran gençlik dizisi Kiraz Mevsimi 35. bölüm sevenleriyle buluştu ve meraklı bekleyiş sona erdi. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Kiraz Mevsimi son bölüm, izleyenlerine keyifli bir akşam yaşattı. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağlan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni bölümü 8 Mart'ta ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Ayaz ve Öykü yanlarında Sakız babaanne, Önem ve Meral'le birlikte nişan alışverişine çıktılar ancak burada da aksilikler eksik olmadı.

KİRAZ MEVSİMİ 35. BÖLÜM ÖZETİ

Ayaz ve Öykü yanlarında Sakız babaanne, Önem ve Meral'le birlikte nişan alışverişine çıktılar. Ancak alışverişte Sakız ve Önem'in arasındaki gerginliğin ardından Salih dede kararını verdi. "Kapandı nişan meselesi. Bitti... Bizim onlara verecek kızımız yok."

Aşkına kavuşmak için Ayaz'ın tek çaresi kaldı. Öykü'yü kaçırmak. Kiraz Mevsimi son bölümde Ayaz ve Öykü kaçış yolculuğunda önlerine çıkan her engeli aşıp imzaları attılar. Ardından her şeyden uzaklaşmak için yolculuğa çıktılar. Bu yolculukta yeni evli çiftin aşkları gözlerinden okunuyordu. "Saçların… Gülüşün… Gözlerin… Benim artık…Sen benimsin..." İki aşığı karı koca olarak geçirecekleri ilk gecede büyük bir sürpriz bekledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler