MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 38. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Kiraz Mevsimi son bölümüyle Fox Tv'de izleyenleriyle buluştu. Merakla beklenen Kiraz Mevsimi 38. bölümde Ayaz ve Öykü için işler iyice zorlaştı. Sırların ortaya saçılma ihtimali karşısında sevgililer birbirlerinden uzak durmak zorunda kaldı.

KİRAZ MEVSİMİ 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Fox ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kiraz Mevsimi son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. 37. bölümde izleyiciyi ekrana bağlayan Kiraz Mevsimi dizisinin 38. bölüm yayınlandı. Dizinin son bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı ve izleyenler ekranları başından ayrılmak istemediler.

Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşan Kiraz Mevsimi son bölümde bir kıvılcım büyüyerek bütün her şeyi altüst etti. Çıkan yangında içeride baygın yatan Ayaz herkesi özellikle Öykü ve Önem'i çok korkuttu. Kapının kilitli olması Öykü'nün sinir krizi geçirmesine sebep oldu. Ayaz'ın bu tehlikeden sağ salim çıkıp çıkamadığı Kiraz Mevsimi 38. bölümde ortaya çıktı.

KİRAZ MEVSİMİ 38. BÖLÜM ÖZETİ

"Bana eskisi gibi bakana dek, seni öpmeyeceğim…"Kiraz Mevsimi yeni bölümde atölyede çıkan yangın Ayaz ve Mehmet için hem yeni bir dönemin, hem de Ayaz ve Öykü'nün hayatının tam ortasına dalacak davetsiz misafirlerin habercisi oldu. Bir yandan izlendiklerini bilmeden evde sürdürdükleri evcilik oyunu, bir yandan Ayaz'ın Halası Necmiye'nin kötücül senaryoları ile herkesin psikolojisini çökertmesi Öykü'yü iyice bunalttı. Nikah için başvuru yapan ve kimse duymadan bu işi halletmeye çalışan Ayaz ve Öykü arasında ise işler biraz karıştı. Evlilik konusunda kararsızlık yaşayan Öykü Ayaz'dan zaman istedi. Bu oyunu olabildiğince uzatıp işleri yoluna koymanın peşine düştü. Kiraz Mevsimi 38. bölümde Öykü'deki tereddütlü gören Ayaz ise bir karar aldı. Şeyma öğrendiği haberi Mete'ye vermekte gecikmedi. Ancak Mete'den hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Bu süreçte Şeyma'nın yardımına koşacak kişi ise Şeyma için tam bir sürpriz oldu. Yangını Önem'in çıkardığını düşünen Monica Mehmet'e şüphelerini anlattı. Önem'le konuşmaya giden Mehmet içinse yaptıkları bu konuşma her şeyin değişeceği ve dönüşeceği olaylara gebe oldu. Kiraz Mevsimi son bölümde Ayaz için bir moral partisi vermeye karar veren İlker sadece erkeklerin katılacağı bu parti için özel bir organizasyon yaptı. Ancak o gece sırlar ortaya çıktı ve ortalık fena halde karıştı..

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler