MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 39. bölüm Öykü'den beklenmedik açıklama

Fox Tv'nin gençleri ekranlara bağlayan dizisi Kiraz Mevsimi son bölümü yine çok konuşturdu. Her bölümü ayrı bir olay olan Kiraz Mevsimi 39. bölümü sürpriz gelişmeleriyle bitti. Öykü'nün yaptığı süpriz açıklamadan sonra dizide olacaklar merak konusu.

KİRAZ MEVSİMİ 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Fox ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kiraz Mevsimi son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Kiraz Mevsimi dizisinin bu bölümü izleyenleriyle buluştu. Bu bölümde dizide yaşanan heyecanlı gelişmeler izleyicileri ekrana bağladı. Kiraz Mevsimi 39. bölüm 4 Nisan Cumartesi akşamı izleyenleriyle buluştu.

Heyecan dozu yüksek dizi Kiraz Mevsimi dizisinde bu hafta Öykü ve Ayaz yaşadıkları kötü günlerden sonra rahat bir nefes aldı. İkili aşklarına tam gaz devam etti. Ayaz ise yangında harabeye dönen evi düzeltmek için harekete geçti. Maceralar bu bölümde de eksik olmadı. Ayaz, Öykü'yü etkilemek için yaşadıkları özel bir anı tekrar canlandırdı.

KİRAZ MEVSİMİ 39. BÖLÜM ÖZETİ

Öykü'nün açıklaması herkes için büyük bir şok oldu. Süpriz karar veren sadece onlar değildi. Aile yemeğinde bu kez hiç umulmadık birileri herkesi şaşırttı. Bu gelişmenin ardından Öykü annesinin evine döndü. Ancak Ayaz izin vermedi. Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü'yü kendisine kelepçeledi. İki aşık romantik bir gece geçirdiler. Bu durum Necmiye halanın gözünden kaçmadı ve Öykü'yü geri göndermek için akılları durduracak bir plan yaptı. Ancak hesaplamadığı bir şey vardı: Ayaz'ın yaklaşmakta olan doğum günü! Kiraz Mevsimi 39. bölümde bu kez büyük sürpriz Öykü'den geldi.

KİRAZ MEVSİMİ HAYRANLARINA MÜJDE

Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, Twitter'daki Kiraz Mevsimi hayranlarına dizinin yeni sezonda da devam edeceğini duyurdu. Bunun yanında dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'nun yeni sezonla birlikte dizide kendi sesini kullanacağını açıkladı. Diziden önce Almanya'da yaşadığı için Türkçesi bozuk olan Çayoğlu'nun diksiyonunu düzelttiği için bu kararın alındığı söyleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler