MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 42. bölümde şok sahne

Kiraz Mevsimi 42. bölümü ile özellikle gençleri ekrana başına kilitlemeye devam etti. Her bölümü hem eğlendiren hem merakla beklenen Kiraz Mevsimi 42. bölümde Öykü ve Ayaz'ın aşkı tehlikedeydi. "Mete'nin yaptığı şantaj karşısında Mete ne yaptı?" sorusunun yanıtı Kiraz Mevsimi son bölüm özetinde!

Fox ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kiraz Mevsimi 41. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Keyifle izlenen Kiraz Mevsimi son bölümü 25 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.15'te ekrana geldi. Dizi bu bölümüyle izleyenleri her zaman olduğu gibi ekrana bağladı. Ayaz, Mete'nin şantajı karşısında bir karar vermek zorunda kaldu. Ayaz'ın seçim yapmakta zorlanması ise Öykü'yle olan ilişkilerini zedeledi. Öte yandan Mete, Şeyma'yı çıkarları doğrultusunda kullanmaya çalıştı.

KİRAZ MEVSİMİ 42. BÖLÜM ÖZETİ

Ayaz, Mete'nin yaptığı şantaj nedeniyle iki arada kaldı. Ya annesinin hapse düşmesine neden olacak, annesiyle beraber babasını ve Önem'le uyumlu çalışmaya başlayan Öykü'yü de mutsuz edecek; ya da Öykü'yü terk edecekti. Kiraz Mevsimi 41. bölümde Ayaz'ın seçim yapmakta zorlanması Öykü ile olan ilişkilerini olumsuz etkiledi. Durumun farkında olmayan Öykü, Ayaz'ın soğuk ve mesafeli hallerinin anlamını çözemedi. Ayaz öncelikle annesiyle konuşmak ister ama kendisini bekleyen tatsız sürprizden haberi yoktur. Herkesi hastane koridorlarında bir araya getiren bu olay; aynı zamanda insanların birbirleriyle hesaplaşmalarına da neden oldu.

Mete Şeyma'yı kendi çıkarları için kullanmak istedi.Bu durum Şeyma'nın canını sıkmaktaydı. Öykü ne yapıp edip Ayaz'ın bir türlü söyleyemediği sıkıntısının ne olduğunu öğrenmek istedi. Kiraz Mevsimi 42. bölümde çabaları Öykü'nün hiç de olmasını istemeyeceği şeylerin gerçekleşmesine yol açtı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler