MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi son bölümde şok final

Fox Tv'nin beğenilen dizisi Kiraz Mevsimi 43. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kiraz Mevsimi son bölümde Ayaz, Mete'nin kendisine yaptığı şantajın ardından içine düştüğü zor durumla başa çıkmaya çalıştı.

Fox Tv'nin her bölümü olay yaratan dizisi Kiraz Mevsimi 43. bölümüyle ekrana geldi. Mete'nin Ayaz'ı annesi ve Öykü arasında bırakması sonucu Ayaz Öykü'yü nikah masasında bıraktı. Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü'nün gözyaşları sel olup akarken Mete beklediği fırsatı değerlendirip Öykü'ye yanaştı. Öykü ve Ayaz aşkı sonsuza kadar bitti mi? Öykü ilk aşkı Mete'ye mi döndü? Ayaz verdiği karardan döndü mü? Merak edilen tüm sorular Kiraz Mevsimi 43. bölümde yanıt buldu.

KİRAZ MEVSİMİ 43. BÖLÜM ÖZETİ

Ayaz tarafından terk edilen Öykü, yaşadığı bu duruma inanamadı. Kiraz Mevsimi son bölümde Mete ise amacına ulaşmanın verdiği keyifle, çok da üzerine düşmeden Öykü'ye yakınlaşma çabalarına girişti. Ayaz'ın bu yaptığına kendisi dahil kimse inanamadı. Öykü'nün Ayaz'ın bu kararı karşısında kolay pes etmeyeceği belli oldu. Ama çabaları acaba işe yaradı mı? Rol aldıkları dizinin tanıtım gecesine yanında yeni kız arkadaşıyla gelen Ayaz; Öykü'nün kendisinden iyice uzaklaşmasını umdu. Ayaz'ın arzusu; Öykü'nün de annesinin babasının da mutlu olması oldu. Ama şu an yaşananlar Öykü'yü mutsuz etti. Hep birlikte gidilen hafta sonu kampı Kiraz Mevsimi 43. bölümde hem büyük çekişmelere, hem de sonunda çok büyük bir sürprize neden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler