MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 44. bölümde şok final

Sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi 44. bölümüyle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatmaya devam etti. Merakla beklenen Kiraz Mevsimi 44. bölümde Mete, Ayaz ve Öykü'nün arasına girerek ilk hedefini gerçekleştirdi.

Nefes kesecek sahneleriyle ekrana gelecek Kiraz Mevsimi 44. bölümü sürpriz dolu gelişmeleriyle ekrana geldi. Fox ekranlarının izlenme rekorları kıran gençlik dizisinin bu bölümünde beklenmedik olaylar arka arkaya yaşandı. Öykü ve Ayaz aşkı sınavlardan geçmeye devam etti.. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağlan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi son bölümünde bu kez Ayaz Öykü'nün peşinden koşacak. Milyonları ekrana kilitleyen Kiraz Mevsimi 44. bölümü 9 Mayıs Cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarına geldi.

KİRAZ MEVSİMİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Öykü yüzüğü parmağından çıkarıp göle attı. Ayaz hiç istemeyerek de olsa Öykü'yü kendisinden uzaklaştırmayı başarmıştı. Mete ilk hedefine ulaştığı için mutluydu. Şimdi amaç sıra Öykü'nün kalbini tekrar kazanmaktı. Kiraz Mevsimi 44. bölümde Öykü; Ayaz'ın kendisine yaptığını yanına kar bırakmama kararı aldı. Ayaz ve İnci'den intikam almanın planlarını yaptı. İnci ve Ayaz'ı epeyce rahatsız eder ama bu arada kendisini de zor durumlara düşürmekten geri kalmadı. Hep birlikte gidilen lunaparkta hem eğlenirler hem de sürpriz bir evlilik teklifi gündeme geldi. Fakat eğlenceli başlayan gece Öykü'nün başına gelen bir olay nedeniyle herkes için bir kabusa dönüştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler