MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi son bölüm Mete hafızasını kaybetti

Kiraz Mevsimi 48. bölümü nefesleri kesti. Romantik komedi tadındaki Kiraz Mevsimi son bölümünde Mete geçici bir hafıza kaybına uğradı.

İzleyiciler Kiraz Mevsimi 46. bölümünde sürpriz dolu gelişmelere tanık oldu. Fox ekranlarının eğlenceli gençlik dizisi Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü ve Ayaz çifti uzun süre sonra mutluluğu yakaladı. Öykü polisten kaçmaya çalıştu ama bu sırada birbirinden komik duruma düştü. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağlan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı dizide Mete'ye istemeden de olsa zarar veren Öykü, panik haliye kendini oradan oraya saklandı. Milyonları ekrana kilitleyen Kiraz Mevsimi son bölümü 23 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana geldi.

KİRAZ MEVSİMİ 46. BÖLÜM ÖZETİ

Mete'ye zarar verdiğini düşünen Öykü'nün korktuğu başına gelmedi. Mete geçici bir hafıza kaybına uğramıştı. Ayaz, Bülent'le konuştu. Mete ile ilgili bulduğu delilleri ortaya koydu. Bülent çok üzgündü ve hafızası yerine gelse bile Mete'nin artık kimseye zarar vermemesini sağlayacağına söz verdi. Ayaz ve Öykü için kötü günler artık geride kalmıştı. Aynı şey Burcu için geçerli değildi. Mete'nin yaptıklarını öğrenen Burcu perişan oldu. Öykü'nün defile günü için kurduğu hayaller, ardı ardına gerçekleşen talihsiz olaylarla gölgelendi. Elindeki bu önemli fırsatı kaçırma tehlikesi içindeki Öykü'ye en büyük yardım en eski dostundan geldi. Mete ise yapayalnız kalmıştı ve onu çok daha zor günler beklemekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler