MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 53. bölümde kriz çıktı

Fox Tv'nin sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi son bölümünde izleyiciler yine şaşırtıcı anlara tanıklık etti. Dizinin son bölümünde Öykü ve Ayaz'ın ateşli sahneleri izleyicileri şaşırttı. Kiraz Mevsimi son bölümünde yaşananlar, haberimizde!

KİRAZ MEVSİMİ 53. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Kiraz Mevsimi 53. bölümüyle yine ekranlarda fırtınalar estirmeye devam etti. Her hafta büyük bir merakla beklenen dizinin son bölümünde izleyiciler şaşırtıcı gelişmelere tanık olurken, Ayaz ve Öykü'nün ateşli sahneleri şaşırttı. Dramatik, komik ve romantik maceraların kol kola gittiği gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'nin son bölümünde; Öykü ve Önem arasında yeni bir savaş çıktı. Bu kriz ortamından en çok etkilenen isim ise tabi ki Ayaz oldu. Başrolleri Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı dizinin bu haftaki bölümünde; Öykü ve Ayaz evliliğinde neler yaşanacak, Mete'nin tanışacağı sürpriz isim kimdi? Burcu e Emre'nin arasını bozacak olay neydi? Tüm bu soru işaretleri bu akşam ekranlarda olacak Kiraz Mevsimi 53. bölümünde yanıt buldu.

KİRAZ MEVSİMİ 53. BÖLÜM ÖZETİ

Kiraz Mevsimi son bölümünde; aylarca ayrı kaldıktan sonra bir araya gelen Öykü ve Ayaz çifti artık mutluydu. Ancak, ikilinin huzurlu günleri, Önem-Öykü savaşı nedeniyle fazla uzun sürmeyecekti. Öykü'nün Atlantist'in yeni sahibi olması herkes üzerinde şok etkisi yaratmıştı. Önem, Atlantist'i Öykü'nün elinden almaya kararlıydı. Öykü ve Ayaz evliliğe alışma sürecinde bir de iş hayatında rakip olmanın getirdiği problemlerle baş etmeye çalıştılar İlker ve Emre'nin yeni işi hem Sibel'i kızdırır hem de Burcu ve Emre arasında sorunlara neden oldu. Mete'nin hayatına giren gizemli bir kadın, Öykü başta olmak üzere herkesin hayatını değiştirecekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler