MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 59. bölümüyle final yaptı

Fox'un uzun süre yüksek reyting alan dizisi Kiraz Mevsimi 59. bölümüyle final yaparak izleyicilerine veda etti. Cumartesi günleri ekrana gelen Kiraz Mevsimi finali sürprizleriyle yaptı. Peki, Kiraz Mevsimi final bölümünde neler yaşandı?

Kiraz Mevsimi, herkesin hayatın gerçeğini aradığı, aşkı hissetmeye çalıştığı, mutluluğun peşine düştüğü bir final bölümüyle ekrana geldi. apımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, kadrosunda; Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Bülent Güzgünoğlu, Avni Yalçın ve Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin yer aldığı Kiraz Mevsimi 59. bölümü ile izleyicilerine veda etti. Geçtiğimiz yıl başlayan ve uzun süre yüksek reytingleriyle dikkat çeken dizi, yeni dizilerin de yayınlanmaya başlamasıyla reyting sıralamasında düşüş yaşamıştı. Kiraz Mevsimi final sahnelerinden oluşan sahneleriyle dün akşam 20.15'te Fox Tv'deydi.

KİRAZ MEVSİMİ 59. BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Öykü, hamilelik testi yaptı. Ancak sonucuna bakmadı. Ayaz ve Öykü arasında komik bir iddialaşma oldu. Acaba hangisinden daha iyi bir ebeveyn olur? Öykü gerçekten hamile miydi? Şeyma, Mete'nin Naz'a evlenme teklif edeceğinden şüphelendi. Sibel, İlker'in İvanka ile bir ilişkisi olduğunu düşünür. Burcu, Emre ve Şelale'nin eski sevgili olup olmadığı konusunda emin değildi. Üçü de aradıkları cevabı bulmak için dükkanda bir açılış partisi düzenledi.

FİNAL KARARI YALANLANMIŞTI

Kiraz Mevsimi'nin final yapacağı haberi defalarca gündeme gelmiş ancak dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu final haberini "Tv tarihinde yeni bir akım yaratan Kiraz Mevsimi yoluna devam ediyor." sözleriyle yalanlamıştı. Dizinin oyuncularından Neslihan Yeldan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamayla final kararı ortaya çıkmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler