MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimin'de 7. kez değişiklik yapıldı

Sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'ndeki yine senarist değişikliğine gidildi. Yedinci kez senaristi değişen Kiraz Mevsimin'in yeni sezonda bu değişiklikten ne kadar etkileneceği ise merak ediliyor.

Geçtiğimiz sezonunda ne çok izlenen dizilerinden Kiraz Mevsimi dizisinin 7. kez senaristleri değişti. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi'nin bu değişiklikten ne kadar etkileneceği yeni sezonda belli olacak. Sezon finali öncesinde diziyi Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren yazıyordu. Fakat Kiraz Mevsimi dizisinin yapımcısı bu üç isimle yolları ayırdı. Diziyi yeni sezonda Ayşen Teker, Fikret Bekler ve Kerim Ceylan yazacak. Bu üç isim 51. bölümle sezon finali yapan Kiraz Mevsimi'nin 47. bölümü itibariyle ayrılmışlardı.

KİRAZ MEVSİMİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

27 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelen Kiraz Mevsimi sezon finali bölümünde Öykü ile Ayaz hayatlarının en mutlu günü için hazırlandı, her kafadan çıkan ses 2'liyi seçim yapmakta zorladı. Ancak sadece 1 haftaları vardı. Öykü'nün hayalinde sahilde bir düğün ve sabaha kadar kumlar üzerinde dans etmek vardı. Gerek aileler arasında yaşanan gerginlikler, gerek arkadaşları arasında çıkan sorunlar Öykü'yü derinden etkilemeye başladı. Kiraz Mevsimi sezon finali bölümünde düğün günü beklenmedik olaylara şahit olan Öykü, nikah masasına soru işaretleriyle oturdu. Öykü kafasındaki soru işaretleriyle baş edebildi mi? Nikah masasına kadar oturan çift evlenebildi mi? Kiraz Mevsimi dizinin sezon finali bölümünde tüm bu soru işaretleriyle ekrana geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler