MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi son bölüm sezon finalinde şok nikah sahnesi

Başarılı dizi Kiraz Mevsimi son bölümü sezon finali heyecanıyla izleyicilerinin karşısındaydı. Kiraz Mevsimi sezon finali bölümünde nikah masasına oturan Öykü "evet" yanıtını vermedi.

Fox ekranlarının eğlenceli dizisi Kiraz Mevsimi son bölümü sezon finali heyecanıyla ekrana geldi. Dizinin fenomenleri sezon finali heyecanından ekran başından ayrılamadı. Sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi son bölümünde Öykü ve Ayaz düğün heyecanı yaşadılar. Sene boyunca Öykü ve Ayaz'ın başına gelmedik kalmamıştı ancak bu bölümde ikili evliliğe çok yakındı. İzleyiciler, ikilinin düğününde aksilik olup olmayacağını meraklı gözlerle izliyordu. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi sezon finali bölümüyle 27 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.15'te FOX'ta yayınlandı.

KİRAZ MEVSİMİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ

Ekranların romantik komedisi Kiraz Mevsimi son bölümünde mutluluk ve telaş bir aradaydı. 27 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde düğün telaşına düşen sadece Öykü ve Ayaz değildi, aileler hatta arkadaşlar da düğüne karışınca gerginlik tavan yaptı. Kiraz Mevsimi sezon finali bölümünde Öykü ile Ayaz hayatlarının en mutlu günü için hazırlandı, her kafadan çıkan ses 2'liyi seçim yapmakta zorladı. Ancak sadece 1 haftaları vardı. Öykü'nün hayalinde sahilde bir düğün ve sabaha kadar kumlar üzerinde dans etmek vardı. Gerek aileler arasında yaşanan gerginlikler, gerek arkadaşları arasında çıkan sorunlar Öykü'yü derinden etkilemeye başladı. Kiraz Mevsimi sezon finali bölümünde düğün günü beklenmedik olaylara şahit olan Öykü, nikah masasına soru işaretleriyle oturdu. Öykü kafasındaki soru işaretleriyle baş edebildi mi? Nikah masasına kadar oturan çift evlenebildi mi? Kiraz Mevsimi dizinin sezon finali bölümünde tüm bu soru işaretleriyle ekrana geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler