MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi son bölümüne Aydilge damga vurdu

Kiraz Mevsimi son bölümüne sürpriz gelişmelerin yanı sıra Aydilge damga vurdu. Aydilge, yeni single'ını Kiraz Mevsimi 46. bölümde görücüye çıkardı.

Ekranların romantik komedi tadındaki dizisi Kiraz Mevisimi son bölümü eğlenceli sahneleriyle ekrana geldi. Başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Serkan Çayoğlu ve Nilperi Şahinkaya gibi başarılı oyuncuların bulunduğu dizide Aydilge rüzgarı esti. Kiraz Mevsimi'nin jenerik şarkısını seslendiren Aydilge, yeni single'ı 'Yangın Var'ı sürpriz bir sahne eşliğinde Kiraz Mevsimi'nde seslendirdi. Sürpriz gelişmelerin arka arkaya sıralandığı Kiraz Mevsimi son bölümü 23 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana geldi.

KİRAZ MEVSİMİ 46. BÖLÜM ÖZETİ

Mete'ye zarar verdiğini düşünen Öykü'nün korktuğu başına gelmedi. Mete geçici bir hafıza kaybına uğramıştı. Ayaz, Bülent'le konuştu. Mete ile ilgili bulduğu delilleri ortaya koydu. Bülent çok üzgündü ve hafızası yerine gelse bile Mete'nin artık kimseye zarar vermemesini sağlayacağına söz verdi. Ayaz ve Öykü için kötü günler artık geride kalmıştı. Aynı şey Burcu için geçerli değildi. Mete'nin yaptıklarını öğrenen Burcu perişan oldu. Öykü'nün defile günü için kurduğu hayaller, ardı ardına gerçekleşen talihsiz olaylarla gölgelendi. Elindeki bu önemli fırsatı kaçırma tehlikesi içindeki Öykü'ye en büyük yardım en eski dostundan geldi. Mete ise yapayalnız kalmıştı ve onu çok daha zor günler beklemekteydi.

AYDİLGE KİMDİR?

25 Haziran 1979 doğumlu olan Aydilge, Sekiz yaşında TRT Ankara Radyosu Çocuk Korusu sınavlarını kazandı ve Türkiye'nin ilk Türk Sanat Müziği çocuk korosunda radyo sanatçısı olarak görev aldı. Tamamının söz ve bestesi kendisinin olan ve 28 Mart 2006'da EMI müzik tarafından yayımlanan Küçük Şarkı Evreni albüm sanatçısı Aydilge, ikinci albümü "Sobe"'yi Dokuz Sekiz Müzik'ten 27 Ekim 2009'da yayımladı. İlk albümüyle Yüxexes Dergisi'nce "Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcısı" seçildi. Roll ve Milliyet Sanat Dergisi, Küçük Şarkı Evrenini 2006'nın en iyi albümleri arasında gösterdi.

Aydilge asıl çıkışını Takıntı, klibiyle yakaladı, dijital satışlarda çok yüksek bir satış grafiği yakalayan güzel sanatçı, Winx Club'ın 3 boyutlu yeni filmi "Winx Club 3D Sihirli Macera"'nin şarkılarını da kendi yazdı. Aydilge'nin üçüncü albümü "Kilit", 19 Şubat 2011'de DSM etiketiyle yayımlandı. Aynı yıl Dokuz Sekiz Müzik'ten "Akıllı Bir Deli" teklisini yayınladı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler