MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 20. bölümü Fox'da yayınlandı

Kiraz Mevsimi son bölümde sürpriz gelişmeler izleyenleri bekledi. 20. bölümde Ayaz, bütün erkekleri topladı, Derin'i alt etmek için erkeklerden yardım istedi. Son bölüm 22 Kasım akşamı ekrana geldi.

Özellikle gençler arasında son derece popüler olan Kiraz Mevsimi 20. bölümüyle bir kez daha izleyenlerinin karşısına çıktı. Yayınlandığı günden bu yana beğeni toplayan dizinin bu bölümünde Monika'nın Öykü'ye yapacağı teklif sonucunda Öykü kendisi için kritik bir karar almak zorunda kaldı. İzleyenlerine keyifli bir akşam yaşatacak Kiraz Mevsimi son bölümü bu akşam saat 20.15'te ekrana geldi.

Kiraz Mevsimi 20. bölümde Öykü Monica'nın yanında moda evinde çalışmaya başladı. Monica Öykü'ye oldukça ağır bir sorumluluk verdi ancak Önem, Öykü'nün bu poziyona gelmesinden rahatsız oldu ve ona karşı Şeyma'yı kullandı. Son yaşananların ardından araları açık olan iki eski dost yeniden yakınlaştı.

Öte yandan Ayaz ve Mete ise Derin'in bir açığını bulmak için takibe başladı. Bunun için erkekleri toparladılar ve bir akşam yemeği planladılar. Monika Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü'ye kariyeri açısında son derece güzel bir teklif sundu: İtalya'da moda eğitimi görmek. Ancak Öykü bu teklifin ardından aşkı ve geleceği arasında sıkışıp kaldı. Bir karar verme zamanı gelmişti; aşk mı kariyer mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler