MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 47. bölümünde Mete kritik ameliyatta

Kiraz Mevsimi son bölümünde macera üstüne macere yaşandı. Kiraz Mevsimi 47. bölümünde Mete kritik bir ameliyata girerken, Mete ve Öykü çifti köy hayatına merak sardı.

KİRAZ MEVSİMİ 47. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

KİRAZ MEVSİMİ 47. BÖLÜM 3. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Sevilen dizi Kiraz Mevsimi 47. bölümü eğlenceli sahneleriyle ekrana geldi. Fox ekranlarının eğlenceli gençlik dizisi Kiraz Mevsimi 47. bölümde Öykü ve Ayaz ikilisi yeni bir macera peşindeydi. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağlan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı dizide Öykü ve Ayaz aşkı doludizgin devam ederken hafızasını kaybeden Mete'yi yeni bir sağlık sorunu bekliyordu. Milyonları ekrana kilitleyen Kiraz Mevsimi 47. bölümü 30 Mayıs Cumartesi günü ekrana geldi.

KİRAZ MEVSMİ 47. BÖLÜM ÖZETİ

Öykü defilenin başarısının mutluluğu içerisindeyken Mete hastanede zor zamanlar geçirmekteydi. Kiraz Mevsimi som bölümünde arkadaşlarına da Burcu'ya da durumunun haber verilmesini istemedi. Ciddi bir ameliyata giren Mete'nin yanında sadece babası ve Işık vardı. Öykü, Ayaz, Sibel, Burcu ve Emre bir tatili hak ettiklerine karar verdiler. Emre'nin köydeki sütkardeşinin düğünü tatillerini köyde geçirme kararı almalarına sebep oldu. Ama bizimkileri orada da heyecanlı ve maceralı günler beklemekteydi. Sütkardeşi gerçek aşkına kavuşturmak isteyen gençler bunu başardılar. Ama onları bekleyen daha zorlu bir sınav vardı. Çünkü Sibel'in sancıları tutmuştu ve Kiraz Mevsimi 47. bölümde hastaneye yetişmeleri imkânsızdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler