MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi yeni bölümü Fox'ta ekrana geliyor

Ekranların sevilen dizisi Kiraz Mevsimi yeni bölümde heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Kiraz Mevsimi yeni bölümde Ayaz ve Mete, Derin'in bütün foyası ortaya çıkarıyor. Derin ise birden ortadan kayboluyor.

Yayınlandığı günden bu yana beğeni toplayan dizinin bu bölümü soluksuz izlenecek, izleyici ekran başında endişeli anlar yaşayacak. Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü ve Ayaz büyük bir kavga edecek. İkisi de çok üzülecek ancak Öykü bu aşkın peşini bırakmayacak. Ayaz ise aşkından gözyaşları sel olacak, üzüntüden kendini harap edecek.21. bölüm 29 Kasım akşamı ekrana gelecek.

Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü'yle Ayaz kavgalıdır. Öykü çok üzgündür. Ayaz ise Öykü'ye çok kızgındır. Derin'in Öykü ile ilgili söyledikleri sözler, Ayaz'ı çılgına çevirir. Sinirden köpüren Ayaz, Derin'e hesap sormaya gider. Mete de Ayaz'a eşlik eder. Derin evde yoktur. ikili Derin'in evine girer. Sinirlenen Mete, Derin'in evini darmadağın eder. Derin'in evinde çok büyük bir sır gizlidir. Öğrendikleri bu bilgiyle Derin'in gerçek yüzü açığa çıkar. Derin'e İstanbul'u terk etmesi için belli bir müddet verilir. Bu sırrın ne olduğu merak konusudur.

Herkes Sibel'in evine davet edilir. Bu davete Şeyma, Derin'i de getirir. Kiraz Mevsimi yeni bölümde Derin ve Şeyma, oldukça yakınlaşmıştır. Ayaz, Derin'le ilgili herkesi şok edecek olan bilgileri ortaya çıkarır. Derin köşeye sıkışır, kendini savunacak durumda dahi değildir.Daha sonra ise Öykü, Şeyma ve Derin ortadan kaybolurlar. Ayaz çılgına döner, Ayaz ve arkadaşları Öykü'yü aramaya koyulurlar. Öykü nerededir? Derin neyin peşindedir? Sorularının cevabı cumartesi akşamı son bulacak. Kiraz Mevsimi 21. bölümü 29 Kasım akşamı Fox'da ekrana gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler