MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi yeni sezon 52. bölümüyle nefes kesti

Kiraz Mevsimi yeni sezonuyla ekranlara iddialı bir giriş yaptı. Şaşırtıcı sezon finali ardından merakla beklenen Kiraz Mevsimi yeni sezon 52. bölümünde sürprizler arka arkaya geldi. Kiraz Mevsimi 52. bölümde izleyicileri; dramatik, komik ve romantik sahneler bekliyordu.

KİRAZ MEVSİMİ YENİ SEZON FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN

Kiraz Mevsimi yeni sezonuyla ekranlara döndü. Geçtiğimiz sezon nefes kesen bir sezon finaliyle ekranlara ara veren Kiraz Mevsimi'nin yeni sezon ilk bölümünü diznin fenomenleri büyük bir sabırsızlık ve merakla bekliyordu. Fox ekranlarını kasıp kavuran gençlik dizisnin yeni sezonu 52. bölümüyle başladı. Kiraz Mevsimi'nin yeni sezon ilk bölümünde, özellikle Roma'da geçen sahneler dizi severleri ekrana kilitledi. Başrollerini; Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi 52. bölümü 3 Ekim Cumartesi akşamı Fox Tv'deydi.

Kiraz Mevsimi sezon finalinde Öykü, yaşadığı kafa karışıklığı sebebiyle nikah masasından kalkıp gitmiş, Ayaz büyük bir şok yaşamıştı. Kiraz Mevsimi yeni sezon ilk bölümünün başlarında Öykü'nün Ayaz olmadan yeni bir yaşam kurduğu görülse de ikili tekrar yan yana geldi. Yeni sezonda sürpriz bir kararla İtalya'ya yerleşen Öykü, çok sevdiği moda tutkusunu bırakmış ve bir cafe'de garsonluk yapmaya karar vermişti.

KİRAZ MEVSİMİ 52. BÖLÜM ÖZETİ

Kiraz Mevsimi yeni sezon ilk bölümünde; düğünde olanlar nedeniyle gergin olan Ayaz'ın söyledikleri, sinirleri zaten bozuk olan Öykü'yü çok üzdü ve ani bir karar almasına neden oldu. Arkadaşları, Öykü ve Ayaz'ı bir araya getirmek için uğraşırlarken inatçı ve gururlu aşıklar kırgınlıklarını bir tarafa bırakıp kavuşabildiler mi? Öykü'nün İtalya'da karşılaştığı Nazmi Bey'in, Öykü'nün hayatını tamamen değiştirdi ve çevresindeki herkesi etkileyecek hamlesi ne oldu? Yaşadıkları her üzüntü, kavga, tartışmadan sonra her şeye rağmen yine de mutluluğu bulan Öykü ve Ayaz'ı yeni sezonda arkadaşlarıyla dramatik, komik ve romantik maceralar bekliyordu

KİRAZ MEVSİMİ'NİN BAŞROL OYUNCULARI AŞK YAŞIYOR MU?

Sevilen dizi Kiraz Mevsimi'nin sezon finali yapmasının ardından dizinin başrol oyuncuları aşk iddiaları ile gündeme gelmiş, hatta ikilinin birlikte tatile gittiği ile ilgili haberler yapılmıştı. Yeni sezona sayılı günler kala dizinin Öykü'sü Özge Gürel, Serkan Çayoğlu aşk iddialarına ilk kez cevap verdi. Kiraz Mevsimi'nde Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Ayaz karakteri ile aşk yaşayan Özge Gürel, iddialara şu sözlerle cevap verdi: "Setten önce Serkan'la yakındaki kafede bir şeyler atıştırmıştık. Üşüdüğüm için üzerimde hem kendi montum hem de Serkan'ınki vardı. İki kapüşon taktım diye 'Tanınmamak için ne hallere girdi' yazdılar. İkimizin de hayatında kimse yok."

KİRAZ MEVSİMİ BAŞROL OYUNCULARI

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Şubat 1987'te doğan Özge Gürel, liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşamıştır. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Bu diziyi Huzur Sokağı" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizileri izlemiştir. Ancak genç oyuncu asıl çıkışını başrolünde yer aldığı Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

31 Mayıs 1987'te doğan Serkan Çayoğlu, bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa yönelmiştir. Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde yapan yakışıklı oyuncu, ilk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmıştır, sonrasında ise Zeytin Tepesi'nde yer almıştır. Serkan Çayoğlu asıl çıkışını Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler