MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi'nin aşıkları yazı Küba'da geçiriyor

Kiraz Mevsimi setinde ilişkilerine başlayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak için ani bir karar aldı. Kiraz Mevsimi'nde de aşk yaşayan bir çifti canlandıran Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun bu kararı almasında yönetmenlerinin etkisi olduğu iddia edildi.

Fox ekranlarının renkli dizisi Kiraz Mevsimi'nin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in aşk yaşadığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak Kiraz Mevsimi'nin yapımcısının Medcezir'in aşıkları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'u örnek göstererek, beraber başrol oynayıp aşk yaşayan tüm çiftlerin projelerine zarar verdiğini belirttiği ve bu nedenle çifte beraber görüntü verme yasağı koyduğu iddia edilmişti. Kiraz Mevsimi'nde deli dolu bir aşk yaşayan, gerçekte de beraber olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu aşklarını yurtdışına taşındı. Kiraz Mevsimi'nin final bölümünde kumsal düğünüyle evlenen çift, Küba'ya tatile gitti. Genç çift, Medcezir'in ayrılan aşıkları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un özel hayatlarıyla çok sık gündeme gelip projelerine zarar verdiklerini görünce set dışında ortalarda görünmemeye dikkat ediyordu.

KİRAZ MEVSİMİNDE SÜRPRİZ İSİMLER

Dizilerinin yapımcısı Süreç Film'in uyarısını dikkate elen Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, son olarak Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun gün içinde çok sayıda Türk'ün yolculuk ettiği Londra Heathrow Havalimalı'nda bir kadın tatilci tarafından görüntülenmesinin ardından tatil rotasını Küba'ya çevirdi. Hayran kitlesi oldukça fazla olan Kiraz Mevsimi'nin başrol oyuncuları çift yeni sezon öncesi gözlerden uzak moral depolayacak. Kiraz Mevsimi'ne ayrıca yeni sezonda birkaç sürpriz ismin de katılacağı öğrenildi.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Şubat 1987'te doğan Özge Gürel, bitirene kadar Silivri'de yaşamıştır. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Bu diziyi Huzur Sokağı" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizileri izlemiştir. Ancak genç oyuncu asıl çıkışını başrolünde yer aldığı Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

31 Mayıs 1987'te doğan Serkan Çayoğlu, bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa yönelmiştir. Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde yapan yakışıklı oyuncu, ilk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmıştır, sonrasında ise Zeytin Tepesi'nde yer almıştır. Serkan Çayoğlu asıl çıkışını Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler