MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi'nin Öykü ve Ayaz'ı hakkında aşk iddiası

Kiraz Mevsimi'nin sevilen ikilisi Öykü ve Ayaz'ı canlandıran Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Kiraz Mevsimi'nde renki karakterlere hayat veren ikili "Sadece çok iyi arkadaşız" dese de uzun süredir birlikte oldukları iddia edildi.

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Kiraz Mevsimi hakkındaki iddia şok etti. Geçen yıl 4 Temmuz'da başlayan Kiraz Mevsimi'nin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in neredeyse dizi başladığından beri aşk yaşadığı iddia edildi. Kiraz Mevsimi'nin seti dışında da dışarda görüntülenen Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti ,"Yeni bir set aşkı mı?" sorusuna oldukça sinirlenerek "Hayır, sadece çok iyi arkadaşız" yanıtını vermişti. Kiraz Mevsimi'nin genç oyuncularının aşırı tepkileri dikkat çekmişti. Kiraz Mevsimi'nin yapımcısının Medcezir'in aşıkları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'u örnek göstererek, beraber başrol oynayıp aşk yaşayan tüm çiftlerin projelerine zarar verdiğini belirttiği ve bu nedenle çifte beraber görüntü verme yasağı koyduğu iddia edildi.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Şubat 1987'te doğan Özge Gürel, bitirene kadar Silivri'de yaşamıştır. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Bu diziyi Huzur Sokağı" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizileri izlemiştir. Ancak genç oyuncu asıl çıkışını başrolünde yer aldığı Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

31 Mayıs 1987'te doğan Serkan Çayoğlu, bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa yönelmiştir. Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde yapan yakışıklı oyuncu, ilk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmıştır, sonrasında ise Zeytin Tepesi'nde yer almıştır. Serkan Çayoğlu asıl çıkışını Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.

KİRAZ MEVSİMİ SEZON FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Kiraz Mevsimi son bölümünde Öykü ve Ayaz evlilik arifesinde hiç tahmin etmedikleri aksiliklerle karşı karşıya kaldılar Gerek aileler arasında yaşanan gerginlikler, gerek arkadaşları arasında çıkan sorunlar Öykü'yü derinden etkilemeye başladı. Düğün günü beklenmedik olaylara şahit olan Öykü, nikah masasına soru işaretleriyle oturdu. Kiraz Mevsimi 51. bölümünde Öykü ile Ayaz hayatlarının en mutlu günü için hazırlandı, her kafadan çıkan ses 2'liyi seçim yapmakta zorladı. Ancak sadece 1 haftaları vardı. Öykü'nün hayalinde sahilde bir düğün ve sabaha kadar kumlar üzerinde dans etmek vardı. Peki, Kiraz Mevsimi sezon finali bölümünde çift evlenebildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler