MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi yeni sezon tarihi netleşti

Ekranların sevilen dizilerinden Kiraz Mevsimi yeni sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Peki, cumartesi akşamlarının sevilen yapımı ne zaman yeniden ekranlara gelecek? İşte, Kiraz Mevsimi yeni sezon tarihi!

KİRAZ MEVSİMİ YENİ SEZON 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Reyting rekortmeni gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümleri için meraklı bekleyiş devam ediyor. Sezon finaliyle nefes kesen ve akıllarda soru işareti bırakan Kiraz Mevsimi 52. bölüm 2. fragmanıyla sürpriz gelişmelerin sinyalini verdi. Nefes kesen sezon finalinin ardından uzun soluklu bir tatile giren dizinin yeni bölümlerinde izleyiciler, duygusal anlara tanık olacak. Sevdiği adamı nikah masasında bırakarak İtalya'ya yerleşen Öykü, çok sevdiği moda tutkusunu bırakıyor ve bir cafe'de garsonluk yapmaya karar veriyor.Başrollerini; Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni sezon fragmanındaki sahneleri ve daha fazlasıyla 19 Eylül Cumartesi akşamından itibaren yeniden Fox Tv ekranlarında olacak.

KİRAZ MEVSİMİ YENİ SEZON TÜYOLARI

Kiraz Mevsimi dizisinin geçtiğimiz sezonun finalinde Öykü, nikah masasında kalkıp gitmişti izleyiciler ve Ayaz büyük bir şok yaşamıştı. Kiraz Mevsimi yeni sezon bölümlerinde; Öykü nereye kaçtı? Ayaz peşinden gidecek mi? Mete ve Şeyma arasında neler olacak? Öykü ve Ayaz'ı neler bekliyor? gibi soruların yanıt bulması bekleniyor. Kiraz Mevsimi yeni sezon 2. bölüm fragmanında bakılırsa, aşıkların öyküsü Roma'da devam edecek. İddialara göre; Öykü'nün peşinden İtalya'ya giden Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Ayaz, evlenme teklifini Roma'da Aşıklar Çeşmesi'nin önünde tekrarlayacak.

KİRAZ MEVSİMİ MÜZİKLERİNİ DEMET AKALIN SESLENDİRECEK

Kiraz Mevsimi dizisinin yeni sezonda ilk bombası Demet Akalın oldu. Dizinin yapımcıları, yeni sezon dizi müzikleri için Demet Akalın'la anlaştı. Yeni sezonu çok yakında başlayacak 'Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümlerinde aşıkların hikayesine Demet Akalın, şarkılarıyla eşlik edecek.

KİRAZ MEVSİMİ BAŞROL OYUNCULARI

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Şubat 1987'te doğan Özge Gürel, liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşamıştır. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Bu diziyi Huzur Sokağı" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizileri izlemiştir. Ancak genç oyuncu asıl çıkışını başrolünde yer aldığı Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

31 Mayıs 1987'te doğan Serkan Çayoğlu, bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa yönelmiştir. Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde yapan yakışıklı oyuncu, ilk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmıştır, sonrasında ise Zeytin Tepesi'nde yer almıştır. Serkan Çayoğlu asıl çıkışını Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler