MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 1. bölümüyle yürekleri burktu

Atv ekranlarının yeni dram dizisi Kırgın Çiçekler ilk bölümüyle ekranlara "merhaba" dedi. Pazartesi akşamları ekrana gelecek olan Kırgın Çiçekler 1. bölümünde Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kesişen farklı hayatlar ekrana geldi.

Atv'nin iddialı yapımı Kırgın Çiçekler ilk bölümüyle izleyicilerinin karşısına bomba gibi sahneleriyle çıktı. Geniş oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosuyla adından söz ettirmeyi başaran dizinin bu bölümünde çocuk Esirgeme Kurumu'na müdür olarak atanan Feride, yetimhanede kalan Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yollarının kesişme hikayesi ekrana geldi. Yetiştirme yurdunda yetişen gençlerin yaşadıklarını çarpıcı bir şekilde anlatmayı hedefleyen Kırgın Çiçekler 1. bölümü Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler 1. bölümü 29 Haziran Pazartesi akşamı saat 21.15'te Atv ekranlarında olacak.

KIRGIN ÇİÇEKLER 1. BÖLÜM ÖZETİ

Atv ekranlarının yeni dizisi Kırgın Çiçekler; 16'sındaki Eylül, bir gecekonduda annesiyle yaşayan Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşayan Eylül'ün hikayesini anlatıyor. Pazartesi günlerinde Atv'ye damga vurması beklenen Kırgın Çiçekler 1. bölümünde üvey babasının tacizine uğrayan Eylül, durumu annesine anlattı. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim etti Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyordu. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyordu. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başladı. Kırgın Çiçekler'in hikâyesi, Çocuk Esirgeme Kurumu'na müdür olarak atanan Feride'nin; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yaşamlarına dokunmasıyla başlıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI

Atv'nin yaza özel yeni dizisi 'Kırgın Çiçekler' güçlü oyuncu kadrosunun hayat vereceği karakterler:

FERİDE

Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

EYLÜL

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

SONGÜL

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, 'Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

CEMRE

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor.

KADER

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor.

MERAL

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş. '

TOPRAK

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler