MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler son bölümde büyük sır, ortaya çıktı

Kırgın Çiçekler son bölümü, izleyicilerinin karşısına yine dram yüklü sahneleriyle çıktı. Olayların arka arkaya geldiği Kırgın Çiçekler'in yayınlanan son bölümüne Kader ve annesinin sarılma sahnesi damga vurdu. İşte, Kırgın Çiçekler 10. bölümde yaşananlar!

Sevilen Atv dizisi Kırgın Çiçekler 10. bölümüyle yine reytingleri alt üst etti. Dram dozu yüksek sahneleri, genç kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla reytingleri alt üst etmeyi başaran Kırgın Çiçekler son bölümünde uzun zamandır annesi ile kavuşmak için çabalayan Kader'in hayali gerçek oldu ve mutluluktan ayakları yerden kesildi. Ancak, annesini kavuşmasıyla yetimhane günlerinin son bulacağını düşünen Kader'in bu mutluluğu çok sürmedi. Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Hazar Motan gibi genç isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 10. bölümü 31 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00'da Atv ekranlarında izleyicileriyle buluştu.

KIRGIN ÇİÇEKLER 10. BÖLÜM ÖZETİ

Pazartesi akşamlarına damga vuran Kırgın Çiçekler dizisinin yayınlanan son bölümünde, aylardır bir annesi olduğunu herkese ispat etmeye çalışan ve ona ulaşmak için çapalayan Kader'in hayali gerçek oldu. Senelerdir uzak kaldığı annesine kavuşan Kader, yetimhaneden kurtulacağını düşündü. Ancak, Kader'i annesinin evinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemekteydi. Annesinin onu terk etme sebebi hayatına yeni bir sır eklendi. Feride ve Toprak çok farklı iki kişi olduklarını anladı ve ilişkilerinde zorlu bir uyum sürecine girdiler. Cemre anne ve babasının mezarını yaptırmak için para bulmak zorundaydı. Kızlar da ona yardım ederken, olaydan haberi olan Defne planlarını bozmak için elinden geleni yapacaktı. Kırgın Çiçekler 10. bölümünde dizinin genç aşıkları Eylül-Serkan cephesinde ise sürpriz gelişmeler yaşandı. Olayların içinden çıkamayan Serkan, her şeyi geride bırakıp kaçma planları yaparak Eylül'ü ikna etmeye çalıştı. Mesude'yi kandırıp, yeniden eve dönen Kemal'in ise bambaşka bir yüzü ortaya çıktı. Dizinin kötü adamı Kemal, çocukluğundaki tramvaları hatırlayınca, gözyaşlarına boğuldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler