MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 16. bölümde nefes kesen son

Atv'nin dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler 16. bölümüyle ekranlardaydı. Kırgın Çiçekler son bölümünde Cemre ve Gökhan'ın birbirine iyice yaklaşmasından rahatsız olan Defne, savaşmaya karar verdi. İşte, Kırgın Çiçekler 16. bölümde özellikle son sahne ekrana kilitledi.

Dram yüklü senaryosuyla yayınlandığı her hafta reytingleri alt üst eden Kırgın Çiçekler 16. bölümüyle dizi severlerlerin karşısına çıktı. Duygusal yönü ağır basan dizinin ekrana gelen son bölümünde karakterler, yeni sürprizlerle karşılaşırken mücadelelerini sürdürdüler. Genç ve dinamik kadrosuyla adından söz ettiren Kırgın Çiçekler 16. bölümünde yine olayların ardı arkası kesilmedi. Yüksek reyting oranıyla rakiplerini geride bırakmayı başaran dizide izleyiciler, çarpıcı olaylara tanık oldu. Cemre ve Gökhan'ın yakınlaşmasından huzursuz olan Defne, savaş ilan etti. Gerçekleri öğrenen Kader ise annesine bütün kinini kustu. Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisi 5 Ekim Pazartesi akşamı ekrana geldi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 16. BÖLÜM ÖZETİ

Yaz sezonundaki başarısını her pazartesi reyting listelerini alt üst ederek artıran Kırgın Çiçekler son bölümünde; Kader, Banu' ya bütün öfkesini boşaltıp gitti. Her şeyi duyan Sedat, hepsinin hayatını değiştirecek bir karar verdi. Nazan, Serkan'ın aldığı cezayı iptal ettirmek için okula gitti. Müdürü ikna edemeyince okulda kavga çıkararak hırsını kızlardan aldı. Cemre ve Gökhan'ın birbirine iyice yaklaşmasından rahatsız olan Defne, artık aşk için savaşacaktı. Kemal'e kefil olan Mesude, borç yüzünden hapse girmek zorunda kaldı. Eylül, annesini hapisten çıkarmak için parayı bulmak için yollar aramaya başladı. Annesiyle yaşama hayalleri kurarken büyük bir yıkıntı yaşayan Kader, kin kusmasına rağmen yaşadıklarına dayanamadı ve intihara kalkıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler