MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 2. bölümde Eylül elini kana buladı

Atv'nin yeni dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler son bölümüyle yine izleyicilerini ekran kilitledi. Kırgın Çiçekler 2. bölümde Kemal'den bir türlü kurtulamayan Eylül, elini kana bulmak zorunda kaldı.

İlk bölümüyle izleyicilerinden tam not alan Kırgın Çiçekler 2. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Yine bomba gibi bir bölümle ekrana gelen dizide bu kez okulun en zengin kızı Cemre zor günler geçirirken, üvey babası Kemal'in saldırısından kaçan Eylül elini kana buladı. Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yollarının kesişme hikayesini anlatan, Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler son bölümü 6 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.15'te Atv ekranlarına geldi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler 2. bölümünde okulun en zengin, en popüler kızlarından biri olan Cemre de kimsesiz kalmıştı. Artık o da küçümsediği yurt kızlarının hayatını yaşayacaktı. Bunca yıllık arkadaşları ona sırtını dönerken, yurttaki kızlar ona sahip çıktı. En çok da Eylül... Ama onun derdi de başından aşkındı. Üvey babası Kemal yine izini bulmuş, peşine düşmüştü. Eylül çaresizlik içinde Kemal'in saldırısından kendini kurtarmaya çalışırken elini kana buladı. Kırgın Çiçekler 2. bölümünde zenginlerin ışıltılı dünyasının ortasında bir yurtta hayatına devam etmek zorunda olan Cemre ise, bir yandan yurt arkadaşlarına alışmaya çalışırken bir yandan da üzerlerine atılan iftirayı temizlemek zorunda kaldı.

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Kırgın Çiçekler yolları yetimhanede kesişen 5 genç kızın yaşam mücadelesini anlatıyor. Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler