MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kırgın Çiçekler 22. bölümde Songül öldü mü?' yanıt buldu

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler son bölümü ile yine ekranlarda fırtınalar estirdi. Kırgın Çiçekler 22. bölümde Songül'ün yaşam mücadelesi ekrana kilitlerken; yıllar sonra ortaya çıkan sürpriz isim herkesi şaşkına uğrattı.

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler 22. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Kadrosunda; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat gibi isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler 22. bölümünde en çok merak edilen konu yaşanan ölümcül trafik kazasından kimlerin canlı olarak çıkacağıydı. Songül yaşam mücadelesini kazandı mı? Yıllar sonra gelen isim kimdi? Soru işaretlerine yanıt olanKırgın Çiçekler 22. bölümü dün akşam saat 20.00'de Atv'deydi!

KIRGIN ÇİÇEKLER 22. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler son bölümünde; otobüs kazasından sonra olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Hayati tehlikesi olan Eylül ve Songül acil ameliyata alınırken sınıftan bir arkadaşları hayatını kaybedince kızlar korkuyla ameliyathane önünde beklemeye başladı. Bacağından yaralanan Defne ise sakat kalma ihtimali ile yüz yüze kaldu. Kazayı haber alan Nazan o sırada evinde çalışan Mesude'ye haber vermeden hastaneye koştu. Durumu sonradan öğrenen Mesude, Eylül'ü kaybetme korkusuyla çılgına döndü. Kemal ile beraber hastaneye gelince kızların tepkisini çekti. Cemre, Burak hakkındaki şikâyetini geri çektiği için kendini suçlamaktaydı. Kazadan hafif yaralı kurtulan Burak, polisler onu almaya geldiğinde hastaneden kaçtı. Kızlar arkadaşları için dualar edip beklerken hastaneye sürpriz bir misafir geldi.Yıllar sonra kızının izini bulan Seher, Meral'in karşısına çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler