MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 23. bölümde şok gelişme

Dram yüklü senaryosuyla gönülleri fetheden Kırgın Çiçekler son bölümüyle yine ekrana kilitledi. Merakla beklenen dizinin son bölümünde Kemal, zehirlendi. İşte, Kırgın Çiçekler 23. bölümde yaşananlara dair detaylar!

Dram yüklü senaryosu her hafta reytingleri alt üst eden Kırgın Çiçekler 23. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide tansiyon yükseldi. Otobüs kazasından sonra zor günler geçiren kızları yine kötü sürprizler bekliyordu. Kırgın Çiçekler son bölümünde Kemal'in evden gitmesini isteyen Büşra, Eylül'ü çok zor bir duruma düşerken; Cemre öğrendiği gerçekle sarsıldı. Başrollerini; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler 23. bölümü heyecan yüklü sahneleriyle dün akşam saat 20.00'de Atv'deydi!

KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler son bölümünde; Toprak kazada çocukları koruyamadığı için suçluluk duymaktadır. Yürümesi için tedavi olması gereken Defne depresyona girdi. Kızını okula bile gönderemeyen Nazan çaresizdi. Kolejde sınav haftası başlamasına rağmen kazada yaşadıkları yüzünden herkes adapte olmakta zorlanır. Sınav stresi yaşayan Kader umutsuzdu. Meral ise kendini kurtarmak için gizli bir plan yaptı. Meral'in izini bulan Seher, Neriman'ın karşısına çıktı. Doğum günü olan Büşra, Eylül eve gelmeyince Kemal'i suçladı. Kemal'in evden gitmesini isteyen Büşra, Eylül'ü çok zor bir duruma düşürdü...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler