MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 32. bölümde şok eden ayrılık

Dram yüklü sahneleriyle izlenme rekorları kıran Kırgın Çiçekler 32. bölümünde ekran başındakileri şok edecek bir ayrılık sahnesi var. Fenomen çift Güney ve Kader ayrılıyor. Kırgın Çiçekler yeni bölümünde yaşanacaklara dair detaylar haberimizde!

Pazartesi akşamlarının soluksuz izlenen dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle devam ediyor. Kadrosundaki genç isimleri ve dram yüklü senaryosuyla büyük ses getiren Kırgın Çiçekler 32. bölümünde yine çok konuşulacak sahneler var. Merakla beklenen dizide bu hafta annesinin pavyonda çalışmasını öğrendiği günden beri büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Meral'i daha kötü bir sürpriz bekliyor. Bu durumu öğrenen Defne, Seher'in pavyonda çalıştığını herkesin öğrenmesini sağlayacak bir plan yapar. Kırgın Çiçekler 32. bölümünde çok ses getirecek bir diğer sahne ise dizinin hırçın kızı Songül'ün kaçırılışması olacak. Peki Songül'ü kim, neden kaçırıyor? Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler nefes kesen yeni bölümüyle bu akşam Atv'de!

KIRGIN ÇİÇEKLER 32. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümündeAnnesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Meral büyük üzüntü yaşar. Seher, kendini affettirmek istemektedir. Kızlar borcu ödeyerek Seher'i kurtarmak istese de; Abbas'ın Seher'in peşini bırakmaya niyeti yoktur.Güney'in Meral'in annesi ile ilgili öğrendiği gerçek ortalığı karıştırır. Meral'in annesinin Taksim'de bir pavyonda sahneye çıktığını öğrenen Güney'in bunu Defne'ye anlatması Meral'i bir kez daha zor duruma düşürür. Nitekim her fırsatta kızlarla uğraşan Defne, okula Meral'in annesi Seher'in pavyondaki bir posterini alarak gider. Sınıfta herkes bir aradayken posteri ortaya çıkaran Defne, "Pavyon şarkıcısısının kızı, şarkıcı Meral" diyerek ortalığı karıştırır. Defne'nin bu durumu nereden ve kimden öğrendiğini merak eder. Songül, Güney'in bu denli bir hata yapmasını kabullenemez ve sert çıkarak ipleri kopartır. Güney ile arası bozulan Songül'ü kötü bir sürpriz daha beklemektedir. Songül'ün yanına bir araba yaklaşır ve genç kız silah zoruyla arabaya bindirilir. Nazan'dan şantajla para sızdırmaya uğraşan Kemal, gizlice mesaj atarken Mesude'ye yakalanır. Aklı karışan Mesude, mesajın peşine düşer.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler