MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 33. bölümde Songül vuruluyor

Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümü yine dram ve entrika yüklü. Kırgın Çiçekler 33. bölümünde silahlar patlıyor. İşte merakla beklenen Kırgın Çiçekler yeni bölümünden ilk görüntüler!

Atv'nin rekortmen dizisi Kırgın Çiçekler 33. bölümü çarpıcı sahneleri ve sürpriz gelişmeleriyle geliyor. Kadrosundaki genç isimleri ve dram yüklü senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken dizisi Kırgın Çiçekler'de bu haftada heyecan dolu anlar da eksik olmayacak. Abbas'ın adamları tarafından kaçırılan Seher yaşamda kalma mücadelesi verirken; Kemal'in eline düşen Eylül köşeye sıkışacak. Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in başrollerinde yer aldığı Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle bu akşam Atv'de!

KIRGIN ÇİÇEKLER 33. BÖLÜM ÖZETİ

Songül'ün birden ortadan kaybolmasıyla telaşlanan kızlar, Abbas'ın tehdit telefonuyla şoka girer. Abbas, Seher geri gelmezse Songül'ü öldürecektir. Seher ise Meral ile Sapanca'da yeni bir yaşam kurmaya hazırlanmaktadır. Haberi alan Güney, çılgına döner. Abbas'ın kapısına dayanır. Kızlar, Toprak ve Feride, Songül'ü Abbas'ın elinden kurtarmak için bir plan yapmak zorundadır. Songül Abbas'ın adamlarından kurtulma mücadelesi verirken; Eylül bir kez daha Kemal'in eline düşer.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler