MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 4. bölümde gizemli mektup şok etti

Kırgın Çiçekler son bölümü izleyicileri hayretler içinde bırakan sahneleriyle 20 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlandı. Yetimhanede yolları kesişen; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin hikayesi Kırgın Çiçekler 4. bölümde kızlar iyice köşeye sıkıştı.

Yayınlanan son bölümü olan kesen Kırgın Çiçekler 4. bölümünde kızları yine kabus dolu günler bekliyord. İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bu bölümünde Kemal'in ölümünün ardından okulun bahçesindeki kanları temizlemeyi unutan kızlar, iyice köşeye sıkıştı ve dört bir yandan sıkıştırıldı. Yetimhanede yolları kesişen; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yollarının kesişme hikayesini anlatanKırgın Çiçekler dizisinde yine bol heyecan ve dram yaşandı.Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler 4. bölümü 20 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv izleyicileriyle buluştu.

KIRGIN ÇİÇEKLER 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler son bölümünde; kızları çok daha büyük bir tehlike bekliyordu. Okulda yere yazılan "Dün gece ne yaptığınızı biliyorum" yazısı kızların paniğe kapılmalarına yol açtı. Peki, bu yazıyı içlerinden biri mi yazmıştı yoksa başka biri de sırrı biliyor muydu? Kırgın Çiçekler 4. bölümde kızlar o gece olanları bilen, onları takip eden ve yere yazıyı yazan kişiyi bulmak için harekete geçtiler. Ancak, tek sorunlaru bu sır değildi,ızlar ve Serkan sırlarını saklamaya çalışırken dört bir taraftan köşeye sıkıştırıldılar.Diğer yandanEylül hastanede doğum yapan annesinin başındaydı ki bu zor anında Feride onu yalnız bırakmadı. Feride'nin Kemal'i araması için üstelemesiyle kızcağızın sinirleri boşaldı. Feride, Eylül'ün tepkisinden şüphelendi ve onun ağzından laf almak için sıkıştırdı ama ne kadar uğraşsa da Eylül olanları anlatmadı. Yine de Feride işin peşini bırakmadı.Kırgın Çiçekler son bölümünde kızlardan şüphelenen tek isim Feride değildi,Meral de kızların birşeyler sakladığından şüphe ediyordu.Kemal'le ilgili sırrı saklamaları giderek zorlaşırken Kader, ailesini bulmak ve arkadaşlarını satmak arasında kaldı.

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Kırgın Çiçekler; Yolları yetimhanede kesişen 5 genç kızın yaşam mücadelesini anlatıyor. Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler