MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler son bölümde nefeslerin tutulduğu an

Yetimhanede yaşayan genç kızların dramını elen alan Kırgın Çiçekler son bölümüyle yine ekrana kilitledi. Olayların ardı arkasının kesilmediği 40. bölüme Nazan'ın mahkemesi damga vurdu. İşte Kırgın Çiçekler son bölümde yaşananlar!

ATV'nin beğenilen dizisi Kırgın Çiçekler, izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Dram türündeki dizinin bu bölümünde sürpriz gelişmeler izleyenleri bekliyordu. Banu arkadaşlarından gelen tüm uyarılara rağmen Ekrem'in peşindeydi. Ekrem'in karısıyla arasının açılması Banu'yu ümitlendirdi... Peki sürprizlerin arka arkaya patladığı Kırgın Çiçekler son bölümünde başka neler yaşandı? 4 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen Kırgın Çiçekler 40. bölümünde yaşananları sizler için özetledik!

NAZAN MAHKEMEYE ÇIKIYOR

Heyecanla izlenecek Kırgın Çiçekler 40. bölümde, son yaşananların ardından hem Eylül, hem de Nazan Mesude'nin Kemal konusunda gerçekleri öğrendiğini düşünmeye başladı. Bir yandan Eylül, diğer yandan ise Kemal'in baskısı Mesude'yi bunalttı ve bunun üzerine sürpriz bir karar aldı. Mesude'nin bu kararı herkesi şaşkına çevirdi. Diğer yandan Banu ise Ekrem ile karısı arasında yaşananlardan dolayı iyice ümitlendi. Öte yandan Banu'nun yaptıklarından çok utanan Kader ise ona engel olmaya çalıştı ancak Banu yine burnunun dikine gitmekteydi. Diğer yandan Nazan çıkarıldığı mahkemede şartlı tahliyesini istedi. Herkes büyük bir merakla mahkemeden çıkacak sonucu beklemekteydi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler