MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 5. bölümde Eylül çığlık çığlığa

Dram yüklü Atv dizisi Kırgın Çiçekler son bölümü sürpriz gelişmeleriyle 27 Temmuz Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Kırgın Çiçekler 5. bölümünde kader, ailesini bulmak için arkadaşlarını satabilecek kadar gözünü kararttı.

Atv ekranlarının dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler 5. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesecek sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde şok gelişmeler arka arkaya geldi; önce Eylül tüm suçu üzerine alıp itiraf edecek sonrasında ise Kader annesi ve babasıyla ilgili gerçeği öğrendi. Kırgın Çiçekler son bölümünün en çarpıcı sahnesi ise Eylül'ü çığlık çığlığa bırakan adamın bıçaklı sahnesi oldu. Eli bıçaklı adam gerçek mi yoksa Eylül'ün gördüğü bir hayal mi sorusu 27 Temmuz Pazartesi akşamı ekranlara gelen Kırgın Çiçekler 5. bölümünde belli oldu.

KIRGIN ÇİÇEKLER 5. BÖLÜM ÖZETİ

Hem vicdanının sesine hem de baskılara daha fazla dayanamayan Eylül, Kırgın Çiçekler son bölümünde tüm sorumluluğu üzerine alarak, her şeyi itiraf etti. Dizinin 5. bölümünde bir diğer önemli gelişme ise Kader cephesinde yaşandı. Anne ve babasının kim olduğunu öğrenmek için çırpınan Kader, kritik mektubu açacak ve sonunda hayatının en büyük gerçeğini öğrenedi. Kader'in annesi ve babasının kim olduğu Kırgın Çiçekler 5. bölümünde açıklık kazandı. Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümündeki en çarpıcı sahne ise hiç kuşkusuz: "Elinde bıçak olan bir adamın Eylül'ün üzerine yürüdüğü" anlar oldu. Bu eli bıçaklı adam kim? Yoksa Kemal ölmedi de intikam için geri mi döndü?

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Kırgın Çiçekler yolları yetimhanede kesişen 5 genç kızın yaşam mücadelesini anlatıyor. Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler