MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 6. bölümde Kader kaçırıldı

Dram yüklü dizi Kırgın Çiçekler son bölümü 3 Ağustos Pazartesi günü ekrana geldi. Yayınlandığı her bölümle reytinglerde 1. sırada yer alan Kırgın Çiçekler 6. bölümde Kemal, altınlarına ulaşmak için Kaderi kaçırdı. İşte, Kırgın Çiçekler 6. bölümünde yaşanan nefes kesen gelişmeler!

Dram yüklü dizi Kırgın Çiçekler 6. bölümü büyük bir merakla beklemeye başladı. Yetimhanede yetişen, ayrı hayatlar yaşayan 5 kızın zorluklarla dolu hayatını anlatan Kırgın Çiçekler son bölümünde Kemal kabusu tam olarak kendini hissettirmeye başladı. Hem yaşadıklarının hem altınlarının hesabını sormak isteyen Kemal, Eylül'ü köşeye sıkıştırdı. Genç kadrosu ve farklı konusuyla tüm dikkatleri üzerine çeken dizide Kemal ile karşı karşıya gelen Eylül'ün imdadına ise Toprak Öğretmen yetişti. Özgür Çevik ve İpek Karapınar'ın başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler 6. bölümü sürpriz gelişmeleriyle 3 Ağustos Pazartesi Atv ekranlarında yayınlandı!

KIRGIN ÇİÇEKLER 6. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler 6. bölümünde; Ailesinin peşine düşen Kader, annesini aradı ve "Beni neden?" bıraktınız diye hesap sordu. Bu sırada ortaya çıkan Kemal, hep yaşadıklarının hem de kaybolan altınlarının hesabını sormak için Eylül'ü köşeye sıkıştırdı. Kırgın Çiçekler 6. bölümünde; Altınları yerinde bulamayan kızlar panik halindeydi. Kemal, Eylül'ü ziyaret etme bahanesiyle yurda gelince korkuları büyüdü. Hemen bir plan yapmaları gerekmekteydi. Okuldaki liseler arası ses yarışmasına katılan Meral, yeteneğiyle herkesi şaşırttı. Serkan'ın Cemre ile yakından ilgilenmesi ise Eylül'ün dikkatini çeker. Cemre'yi ilk defa biraz mutlu gören Eylül'ün aklı karıştı. Kemal'in altınlarını bulup geri verme telaşında olan kızlar, yurda gelen bir telefonla şaşkınlık yaşadı. Kader'in hayatı altüst olacaktı. Kırgın Çiçekler'in son bölümünde Eylül'ün imdadına yine Toprak ve Feride yetişti. Gözü dönen Kemal, Eylül'ü korumaya çalışan Toprak'a bıçak çekti. Altınların yerini Eylül'den öğrenemeyen Kemal, başka bir plan yaptı ve kızlardan birini; Kader'i kaçırarak kızların gözünü korkuttu.Kader'in kendilerini sattığını öğrenince, kardeşlik köprülerini atan kızlar Kırgın Çiçekler son bölümünde Kader'i kendi kaderine mi bıraktı?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler