MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler son bölümde kahreden gerçek

Kırgın Çiçekler 15. bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Tevfik'in ölümünün damga vurduğu Kırgın Çiçekler son bölümünde Kader, öğrendiği gerçekle yıkıldı. Genç kadrosuyla adından söz ettiren Kırgın Çiçekler 15. bölümünde yaşananlar, haberimizde!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler 15. bölümü ile iddialı sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam etti. Duygu yüklü senaryosu, genç ve dinamik kadrosuyla adından söz ettiren Kırgın Çiçekler son bölümünde karakterler yine gözyaşlarına boğuldu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen diziye bu hafta Serkan ve Defne'nin babası Tevfik'in ani ölümü damga vurdu. Peki, bu kayıp sonrasında neler yaşandı? Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisi 5 Ekim Pazartesi akşamı ekrana geldi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 15. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler son bölümünde; yaşadığı vicdan azabına dayanamayarak bütün gerçekleri açıklamak üzere yola çıkan Tevfik, geçirdiği trafik kazasından sağ çıkamadı ve öldü. Bu ani gelişmeyle Cemre yine hakkı olan mirastan mahrum kaldı. Hiçbir şeyin farkında olmayan, annesi ile beraber yaşama hayalleri kuran Kader, Feride'nin gerçekleri söylemesiyle adete yıkıldı. Annesinin küçük kızını yaşatmak için kendisini kabul ettiğini öğrenen Kader'in gerçekleri öğrendikten sonra ne yapacağı dizinin ekrana gelen son bölümünün en çok merak edilen konusuydu. Kemal'in gerçek yüzünü öğrenen Mesude ise zor günler geçirmeye başladı. Yaşadıklarından sonra küçük kızıyla ortada kalan Mesude'ye yarım eli ise Emine'den geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler