MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler'e yeni bir yakışıklı dahil oldu

Ekranların dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler, kadrosuna dahil ettiği yeni isimlerle başarısına başarı katıyor. Genç kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çeken Kırgın Çiçekler'e 2 sürpriz isim dahil oldu. İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölümlerinde ekrana gelecek o iki isim!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Mehmet Aykaç'ın yer aldığı dram yüklü Kırgın Çiçekler'in kadrosuna ilerleyen bölümlerde 2 sürpriz isim dahil oluyor. NTC Medya 'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna "Kaçak Gelinler" dizisinde Selim karakterini canlandıran Furkan Andıç ve en son O Hayat Benim dizisinde oynayan Birgül Ulusoy katıldı. Geçen sezon O Hayat Benim dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Birgül Ulusoy'un Kırgın Çiçekler'e 11.bölümde dahil olması bekleniyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI

Atv ekranlarının yeni dizisi Kırgın Çiçekler; 16'sındaki Eylül, bir gecekonduda annesiyle yaşayan Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşayan Eylül'ün hikayesini anlatıyor. Genç kadrosuyla dikkat çeken Kırgın Çiçeklerin kadrosu ve karakterler şöyle: FERİDE: Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek. EYLÜL: 16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor. SONGÜL: 16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar. CEMRE:16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. KADER: 16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor. MERAL: 16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş. TOPRAK: Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler