MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur Melis'e diskalifiye şoku

Skandallarıyla ünlenen izdivaç programu Kısmetse Olur'da bu hafta bir ilk yaşandı. Kısmetse Olur'un kavgacı gelin adayı Melis, diskalifiye riskiyle karşı karşıya kaldı. Peki, Melis diskalifiye edil mi? İşte detaylar!

Kanal D ekranlarının skandallarıyla ünlen izdivaç programı Kısmetse Olur'un bu haftaki bölümünde bir ilk yaşandı. Hem yarışma formatı hem de yarışmacılarıyla ilgi odağı olmayı başaran Kısmetse Olur'da ilk kez bir yarışmacı diskalifiye riski ile karşı karşıya geldi. Sık sık Kısmetse Olur'un diğer isimleriyle sert tartışmalar yaşayan Melis Buse Betyakan, bu hafta yine ihtar aldı. Kısmetse Olur'da üçüncü ihtarını alan Melis, ev halkının oylamasına gitti ve evden atılma riskiyle yüz yüze geldi. Daha önce de pek çok kez Ceyda ile kavga eden Melis Buse Betyakan 3. ihtarını aldı ve diskalifiye olma ihtimaliyle yüz yüze geldi. Melis'e bundan sonra herhangi bir kavgaya sebep olması durumunda atılacağı bildirildi. Peki sonuç ne oldu, Melis Buse Kismetse Olur'dan diskalifiye oldu mu?

YARIŞMACILAR KARAR VERDİ

Kısmetse Olur formatına göre; üç kez ihtar alan yarışmacı evinde diğer yarışmacılarının açık oylamasına tabi tutuluyor. Ev halkının oylamasına göre o kişi eleniyor, kalmasını istenirse kalıyor. Melis, Ceyda ile yaşadığı gerginliğin ardından bugün üçüncü ihtarını alarak oylamaya girmek zorunda kaldı. Melis'in diskalifiye oylaması sadece gelinler evinde yapıldı. Daniela, Cansel, Ceyda, Nur, Gözde, Mehtap ve Ayça Melis'in evde kalmasını istedi. Çoğunluk oylamasıyla Melis evden ayrılmadı. Kısmetse Olur evinden diskalifiye edilme riskiyle karşı karşıya gelen Melis, karar sonrasında gözyaşlarına boğuldu.

KISMETSE OLUR MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?

Yaşanan bu gelişmenin ardından Kısmetse Olur takipçileri; Melis Buse Betkayan kimdir, Kaç yaşındadır? Ya da fiziksel özelliklerini merak edenler Kısmetse Olur Melis'in boyu kaç? gibi sorulara yanıt aradılar. Kısmetse Olur'un tartışmalı isimlerinden Melis Buse Betkayan 23 yaşında. İstanbul İstinye'de yaşıyor. İç mimar olan Kısmetse Olur Melis iyi yerlerde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylüyor. Kısmetse Olur evine geldiği gün damat adaylarıyla yaşadığı gerginlikler ve polemiklerle dikkat çeken Melis Buse Betyakan Lafını esirgememesiyle biliniyor. Sivas'lı yarışmacı yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Hararetli tartışmalarıyla bilinenMelis Buse programdan evlenerek ayrılmak istiyor. 1.71 boyunda olan Melis Buse Betkayan'ın kilosy ise 54. Balık burcu olan Kısmetse Olur Melis'in açık kumral saçları ve açık kahve gözleri var.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler