MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur'dan bir skandal haber daha

Kısmetse Olur izdivaç programı skandallarına bir yenisi eklendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur evindeki gelin adaylarından birinin evli olduğu öğrenildi. Peki, hangi Kısmetse Olur yarışmacısı evli çıktı?

Ekranların kısa sürede büyük ilgiyle takip edilen programlarından olan Kısmetse Olur izdivaç programıyla ilgili skandallar bitmek bilmiyor. Kanal D'de, yapımını Production House'un üstlendiği Kısmetse Olur programında yarışan gelin ve damat adaylarının cast ajansından olduğunu ve senaryo ile oynadıkları iddiasından sonra gelen yeni iddia "yok artık" dedirtti. 7 gelin 7 damat olmak üzere 14 yarışmacının bulunduğu programda gelin adayı Ayça Beğen'in evli olduğu öğrenildi. Damat adaylarının gözde ismi Emre Ubeyli ile aşk yaşayan Ayça Beğen, bu sayede de izleyicinin gözdesi olmuş ve üst üste koruma altına alınmıştı.

Kısmetse Olur ile ilgili tek skandal Ayça Beğen ile de sınırlı değil. Evdeki gelin ve damat adaylarının birbiriyle tanışmadığı öne sürülmüştü ancak yalan çıktı. İşt, Kısmetse Olur yarışmasıyla ilgili ortaya çıkan skandal gerçekler;

SERHAN ÇELİKER GERÇEKTE KİMDİR?

Maço erkek rolüyle dikkat çeken ve sık sık Ceyda Kırıcı ile karşı karşıya gelen Serhan Çeliker'in mankenlik yaptığı ve yarışmadan yarışmaya zıpladığı belgelendi. Bu Tarz Benim programına da katıldığıfı fotoğraflarla belgelenen Serhan Çeliker, 2 klipte oynamış ve en son Arto'nun klibinde boy göstermiş. Kısmetse Olur evindeki bir diğer damat adayı Emre Ubeyli'nin de Serhan Çeliker ile birlikte mankenlik yaptığı öğrenildi.

MELİS BUSE BETYAKAN GERÇEKTE KİMDİR?

Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Melis Buse Betyakan ise gerçekte cast ajansı üyelerinden biri çıktı. Melis Buse daha önce ekrana gelen yarışmalarda boy göstermiş. Bana Herşey Yakışır ve Vay Arkadaş gibi programlara katılmış.

CANSEL ÇÖRDÜK GERÇEKTE KİMDİR?

Kısmetse Olur evinin bir diğer gelin adayı olarak izleyici karşısına çıkan Cansel Çördük de oyuncu çıktı. Cansel Çördük, Çılgın dersane filminde rol almış.

DANIELLA GERÇEKTE KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden ayrılan ancak yeniden dönen Daniella da sahte çıktı. Sivri diliylesık sık gündeme gelen Daniella TRT'deki Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde oynamış.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Hakkında çıkan skandal haberlerine rağmen izleyicilerle buluşan Kısmetse Olur izdivaç programının son eleme gecesi 28 Kasım Cumartesi gecesi yapıldı. Kısmetse Olur programında bu hafta SMS oylaması sonucu kızlardan Cansel Çördük, erkeklerden Tankut koruma altına alındı. Peki, Kısmetse Olur'da son elenen isim kim oldu? Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı sadece bir kişi oldu. Değişen eleme sistemi sayesinde en çok gitsin oyu alan isim "Serhan Çeliker" elenmekten kurtuldu. SMS oylamaslında en çok oyu erkeklerin alması nedeniyle Serhan Çeliker yarışmaya devam etmeye hak kazandı. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı sadece Ceyda Kırıcı oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler