MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kısmetse Olur'da kim elendi?' şaşırtan yanıt

Kanal D'nin olaylı izdivaç programı 'Kısmetse Olur'da kim elendi?' 21 Kasım Cumartesi günü belli oldu. Hem gelin hem de damat adaylarından 1 kişi yarışmaya veda etti. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kanal D ekranlarının yeni izdivaç programı 'Kısmetse Olur'da kim elendi?' Sorusu? 20 Kasım Cumartesi günü yanıtını buldu. 7 gelin adayı 7 damat adayı olmak üzere 14 kişinin 12 saat beraber vakit geçirdiği Kısmetse Olur evinde hem eleme heyecanı hem de elenen yarışmacılardan eve geri dönüşünün heyecanı yaşandı. Peki, haftanın kritiklerinin yapıldığı, yüzleşmelerin yaşandığı Kısmetse Olur'da kim elendi? Eski yarışmacılardan eve dönen adaylar kimler oldu? İşte, eleme gecesinde yaşananlar!

ESKİ 2 YARIŞMACI GERİ DÖNDÜ

Kısmetse Olur'da elenme ihtimali bulunmayan iki isim vardı. SMS oylamasıyla koruma altına alınan Ayça ve Emre adları yazılamayacak isimler oldu. "Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?" Sorusunun yanıtı saat 18.00'da Kanal D ekranlarında netleşti. Ancak eleme oylamasından önce farklı bir oylama yapıldı. Her hafta elenen isimler yerine 2 yeni isim yarışmaya katılıyordu, bu hafta ise bir farklılık yapıldı. Bu haftanın elenen isimleri yerine gelecek 2 ismin eski yarışmacılardan olmasına karar verildi. Kısmetse Olur evinden hüsranla ayrılan 2 ismi, yarışmacılar belirledi. Bu isimler ise gelin adaylarından Daniella ile damat adaylarından Eser oldu. Peki, eve veda eden isimler kim oldu?

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Önce damatlar arasından elenen isim belirlendi. Kısmetse Olur evine son olarak giren Yasin ilk haftanın sonunda elenen isim oldu. Gelin adayları Yasin'i evlilik programından eledi. Yasin, yarışmaya geçtiğimiz haftalarda veda eden Melek'in nişanlısıydı Damat adayları ise gelin adayları elemesinde yarışmada henüz çok yeni olan Burçak İmre'yi yolladı. Burçak İmre elendiğini öğrenince gözyaşları içinde veda etti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler