MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur eleme gecesinde yaşananlar şoke etti

Sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu 3 Nisan Pazar günü yanıt buldu. Geceye damat adayı Ali'nin sözleri damga vurdu. Gözyaşlarının aktığı gecede Kısmetse Olur eleme gecesinde yaşananlar ve eve veda eden isim haberimizde!

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Kısmetse Olur, yine izleyenlere büyük heyecan yaşattı. İzleyiciler merakla 'Kısmetse Olur'da kim elendi' sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. 4 Nisan Pazar günü yaşanan eleme gecesinin ardından 'Kısmetse Olur'da kim elendi?' sorusu yanıt bulmuş oldu. Buna göre yarışmaya veda eden isim Ali oldu. Ayrıca eleme gecesine Ali'nin sözleri damga vurdu! İşte Kısmetse Olur'da yaşananlar...

SEMİH, MELİS VE TANKUT KORUMA ALTINDA

Kısmetse Olur'da 26. hafta geride kaldı. Büyük heyecan yaşanan yarışmada eleme gecesinde halk oylamasından nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyordu. Halk oylamasının sonucunu yarışmanın sunucusu Seda Akgül açıkladı. Buna göre halk oylamasında en fazla oy alan isim Semih Kurtulmuş oldu ve bunun sonucunda koruma altına alındı.

Diğer yandan ev içinde yapılan oylama sonucunda kazanan isimler de belli oldu. Erkek adaylardan en fazla oy alan isim Melis Buse Betyakan olurken, kadın adayların kullandığı oylar sonucunda en çok oy Tankur Denker'e çıktı. Bu oylar sonucunda ise Semih'in ardından Tankut ve Melis de koruma altına alınan isimler oldu ve bu hafta evde kalmayı garantiledi.

ÖDÜL NUR'A GİTTİ, ALİ VEDA ETTİ

Kısmetse Olur evinde haftalık ödül olan 10 bin Türk Lirasını evin birincisi olan Nur Erkoç kazandı. Öte yandan izleyicilerin en çok merak ettiği 'Kısmetse Olur'da kim elendi' sorusu da eleme gecesinde yanıt buldu. Yapılan oylama sonucunda elenen isim Ali Sundu oldu. Geçen hafta eleme gününde yaptığı açıklamalarla evde şok etkisi yaratan Ali, bu hafta da açıklamalarıyla adeta kendi sonunu hazırladı.

Geçtiğimiz hafta eve öncelikle Ayça için geldiğini belirten Ali, Melis'in açıklamalarını desteklemiş ve aslında Ayça'yı değil Mehtap'ı tanımak istediğini söylemişti. Ayça'ya olan ilgisinin aslında sahte olduğunu belirten Ali'ye hafta içinde diğer yarışmacılar oldukça soğuk yaklaşmıştı. Bu kez Melis'le bir yola girmeye hazırlanan ve Mehtap'ı tanıma kararı alan Ali, eleme gecesinde yaptığı açıklamalarla ses getirdi.

MEHTAP GÖZYAŞLARINA ENGEL OLAMADI

Mehtap ile yeni bir adım attıklarını belirten Ali, Mehtap ile daha önce birlikteliği bulunan Murat Özbakan'ın sevgisinin kendisinden daha fazla olduğunu ve bu nedenle gitmek istediğini belirtti. Ali'nin bu itirafı karşısında evdeki herkes şaşkına dönerken, Mehtap ise göz yaşlarına engel olamadı.

KISMETSE OLUR EVİNE YENİ DAMAT ADAYI

Ali'nin veda ettiği eleme gecesinde Kısmetse Olur evine yeni bir damat adayı katıldı. 24 yaşındaki Emre Gül, yeni damat adayı olarak tanıtıldı. İnşaat sektöründe çalışan Emre, aynı zamanda modellik yapıyor. Emre, evin dikkat çeken isimlerinden Melis Betkayan'a talip oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler