MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer çifti evlilik için ilk adımı attı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ünlülerin kuaförü Adem Terzi'nin nikah şahitliğini yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ'un taktığı yüzük "Evlilik yakın mı?" sorusunu akıllara getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un taktığı özel tasarım yüzükte "B" harfinin olduğu gözlerden kaçmadı.

Ünlülerin kuaförü Adem Terzi, Ayşe Terzi ile nikah masasına oturdu. Çiftin nikah şahitliklerini Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Kural ve Kerem Çatay yaptı.Pek çok ünlü ismin bulunduğu nikah töreninde Kıvanç Tatlıtuğ'un parmağındaki tasarım yüzük gözlerden kaçmadı. Oyuncunun yüzüğünün üzerinde, 1.5 yıldır beraberlik yaşadığı Başak Dizer ile kendisinin baş harfleri bulunuyordu. "B" ve "K" harfli bu yüzüğün aynısının Başak Dizer'de de olduğu öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in Kasım 2013'ten beri süren birlikteliklerinin evliliğe doğru gittiği biliniyor. Bu görüntüler ise nikah'ın çok uzak bir tarihte olmadığını düşündürüyor.

NİKAH MASASINDA AHMET KURAL'IN İLGİNÇ ESPRİSİ

Ahmet Kural, Adem-Ayşe Terzi'nin nikah defterine imza atmadan önce nikah memuru adını sorunca kendi adı yerine yakın dostu ve kamera karşısındaki partneri Murat Cemcir'in adını vermesi, nikah anında komik görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Oyuncu, neden böyle bir espri yaptığı sorulunca "Benim üçüncü şahitliğim, Murat'ın daha siftahı yok. Oturmuş en önde telefonla çekim yapıyordu, onu daha da kıskandırmak istedim." dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler