MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara veda ediyor

Kıvanç Tatlıtuğ GQ Türkiye dergisinin yeni sayısı için kamera karşısına geçti. Samimi itiraflarda bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, son bir dizi daha çekeceğini açıkladı.

GQ Türkiye mayıs ayı için kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ hakkında merak edilenleri anlattı. Para mutluluk getirmiyor, her şeyi bırakabilirim diyen Kıvanç Tatlıtuğ "Birçok senaryo biriktirdim. Kendi bağımsız projelerimi yapmak istiyorum" diye konuştu ve son bir dizi daha çekip uzun soluklu bir dizide bir daha yer almak istemediğini duyurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un GQ Türkiye dergisine kendi ile ilgili bilinmeyenleri açıkladığı en önemli ifadeler ise şöyle;

HER ŞEYİ BIRAKABİLİRİM

"Hırslı mısın?" diye soruyorum. "Değilim ya... Fazla hırsın insanın önce kendini, sonra ilişkileri zehirlediğini düşünüyorum. Bunu şu yaşımda düşünmüyorum, hep biliyordum. Çok azla yetinebilirim. Ormanda üç-dört arkadaşımla vakit geçirmek, atımın üzerinde dörtnala koşmak benim için dünyadaki en büyük mutluluk şu an. Popülerlik ya da para insana mutluluk getirmiyor.

Doyumsuz hiç olmadım, olmayacağım. Bırakmam gereken yerde her şeyi bırakabilirim. Allah'a şükür sağlıklıyım, çok mutluyum. Ama huzurum ve mutluluğum ne yakışıklılığımla, ne kazandığım parayla eşdeğer. İç motivasyon, iç huzur, parayla ya da güzel olmakla gelmiyor. Aile bağların güçlüyse, bir bütünsen onlarla, için huzurluysa o zaman zenginsin, o zaman tamsın bu hayatta."

Çok hırslı olmadığını GQ muhabirine ifade eden Kıvanç Tatlıtuğ son dizisini yapacağını şu sözlerce açıkladı

SON KEZ DİZİ YAPACAĞIM

"Kerem Çatay'la bir dizi daha yapacağız önümüzdeki yıl. Sonra bu tempoda, uzun soluklu, bir dizi daha yapmayacağım gibi hissediyorum. Sinemayla oyunculuk sevdamı devam ettireceğim."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler