MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'dan bomba haber

Yakışıklı Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ile başrol paylaşmak istediğini dile getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un bu isteğine bir süre dinlenmek isteyen Serenay Sarıkaya'nın sıcak baktığı öğrenildi.

Son dizisi Se­yit ve Şu­ra'da hayal kırıklığı yaşayan Kı­vanç Tat­lı­tuğ, ye­ni se­zon­da ek­ran­da ol­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. En son Fahriye Evcen'in eşlik ettiği Kı­vanç Tat­lı­tuğ'un ken­di­si­ne eş­lik et­me­si için son dö­ne­min po­pü­ler ismi Se­re­nay Sa­rı­ka­ya­'yı is­te­di­ği or­ta­ya çık­tı. Daha önce bir di­zi da­ha yap­tık­tan son­ra ek­ran­la­ra ve­da ede­ce­ği­ni açık­la­yan Kı­vanç Tat­lı­tuğ, Ay Ya­pı­m'­la bir di­zi da­ha yap­tık­tan sonra sinemaya ağırlık vereceğini ve ken­di yaz­dı­ğı hi­ka­ye­le­ri film ya­pa­ca­ğın söy­le­di.Serenay Sarıkaya'nın Kı­vanç Tat­lı­tuğ'un bu talebine ne cevap vereceği bir büyük merak konusu. İki sezon boyunca Medcezir dizisiyle ekranlara gelen Serenay Sarıkaya, dizinin bitiminin ardından gelen tekliflerle ilgili "Üst üste ara vermeden birçok projede rol aldım. Bu nedenle Medcezir bittikten sonra bir süre dinlenmeyi düşünüyorum. Ancak beni çok heyecanlandıran bir proje olursa onun içinde yer alabilirim." açıklamasında bulunmuştu.

HAZAR ERGÜÇLÜ'LÜ PROJEYİ KABUL ETMEDİ

Kı­vanç Tat­lı­tuğ'a götürülen tekliflerin birinde Ku­zey Gü­ney'de eşi­ni oy­na­yan Ha­zar Er­güç­lü de yer alıyordu. Ancak, yakışıklı oyuncunun bu teklifi reddetmesi üzerine Okan Ya­la­bı­k'­la gö­rü­şü­lmeye başlandı.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

1 Temmuz 1991 doğumlu olan Serenay Sarıkaya, Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'na katılmış, yarışmada jüri özel ödülünü almasının ardından oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk olarak "Plajda" adlı bir sinema filminde rol alan genç oyuncu, aynı yıl içerisinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizisinde başrolü canlandırmıştır. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılan Serenay Sarıkaya, 2 yıl Lale Devri dizisinin kadrosunda yer almış, sevilen gençlik dizisi Medcezir ile popüleritesini arttırmıştır.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

1983 doğumlu olan Kıvanç Tatlıtuğ, 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerindeki asıl çıkışını Aşk-ı Memnu ile yapan yakışıklı oyuncu, 2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler