MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç'a mini servet

Kıvanç Tatlıtuğ'un Akbank reklamından alacağı ücret dudak uçuklattı.

"Kuzey Güney" dizisiyle yükselişini sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, Akbank'ın reklam yüzü oldu.

Tatlıtuğ'a reklam filmlerinde son dönemde Kanal D'de sunduğu "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışması reyting rekortmeni olan oyuncu İlker Ayrık eşlik etti.
Henüz Akbank'la tanışmayan ve bankayla çalışmayan kesimin hedeflendiği reklam filmlerinde "Zıt İkizler" teması kullanılacak.

Milliyet'in haberine göre "Kuzey Güney" dizisinden bölüm başına 40 bin TL ücret aldığı bilinen Tatlıtuğ'un 12 bölüm reklam için 2 milyon dolar alacağı konuşuluyor.

15 yıl sonra ilk kez lisans alarak faaliyete geçen Odeabank'ın reklamlarında oynayan Hülya Avşar, 1,5 milyon dolara, Vakıfbank'ın ardından bu sezon ING Bank reklamlarında oynayan Acun Ilıcalı'nın 1 milyon dolara, Halkbank Paraf Kart reklam yüzü Murat Boz'un 1 milyon liraya, İş Bankası reklamlarında Servet Beyi canlandıran Cem Yılmaz'ın 2 yıl için 5 milyon dolara imza attıkları gündeme gelmişti.

Yeniden Denizbank reklamlarında rol alan ve 10'u aşkın film çeken Beyazıt Öztürk'ün 3 milyon dolara anlaşma yaptığı biliniyor. Şafak Sezer'in ise Finansbank reklamından 1.5 milyon dolar aldığı gündeme gelmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler