MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi 20. bölümde Ar Ailesi Tarık'ı evden çıkarmak istedi

Sevilen dizi Kocamın Ailesi son bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de ekrana gelen Kocamın Ailesi 20. bölümde Ar Ailesi'nin Tarık'ı evden çıkarmak istemesi iki tarafın arasının soğumasına neden oldu.

Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Şehvuvar Aktaş ve daha pek çok ismin yer aldığı keyifli komedi dizisi son bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizide Tarık ile Ar Ailesi'nin arasına soğukluk girdi. Böyle bir durumun yaşanmasında Tarık'ın evden çıkarılmak istenmesi etkili oldu. Kocamın Ailesi 20. bölümüyle 20 Kasım Perşembe akşamı ekrana geldi.

Kocamın Ailesi son bölümde Gazanfer'in başı derde girdi, bu sefer nasıl kurtuldu merak konusu oldu.Son bölümde Tarık evden çıkarılmak istendiğini öğrendi. Bu haberle Ar ailesine çok kırılan Tarık, evden çıkarıldı mı merak edildi. Diğer yandan Pelin ve Mukadder, Tarık'ın kalması için ne yapması gerektiklerini kara kara düşündüler. Fatih, aileye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazanfer'in başı ise bu sefer büyük belaya girdi. Bunlar olurken hislerini takip eden Muhadder, işlerin beklediğinden çok ötede olduğunu öğrendi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler