MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi 30. bölümde sır perdesi aralandı

Merakla beklenen Kocamın Ailesi son bölümünde Sefer'in dairesindeki sır perdesi aralandı. Kocamın Ailesi 30. bölümde Tarık ve Güneş arasındaki aşk gittikçe alevlendi. Fox Tv'nin beğenilen dizisi yine izleyenlere keyifli bir akşam yaşatmayı başardı.

Samimiliği ve konusuyla beğenilen dizi Kocamın Ailesi son bölümüyle Fox Tv ekranlarından sevenleriyle buluştu. Bu bölümde yeni gelişmeler yaşanırken, izleyici bu bölümde de ekran başına kitlendi. Kocamın Ailesi son bölümde sırlar yavaş yavaş açığa çıktı. Çocuğu olmayan modern bir aile ile 25 senedir çocuklarından birisi kayıp olan geleneksel ve sayıca kalabalık bir aile aynı apartmanda yaşadığı maceraları konu alan ve oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Şehvuvar Aktaş ve daha pek çok ismin bulunduğu romantik komedi dizi Kocamın Ailesi 30. bölümü 29 Ocak'ta izleyiciyle buluştu.

Kocamın Ailesi son bölümde sır perdesi yavaş yavaş aralandı. Gazanfer yardım alarak Sefer'in kilitli dairesini açıp ve içindeki sırlara erişti. Ancak bunu yaparken yakalandı. Diğer yandan Hakan'ın neden olduğu kaza Fulden'le ilgili gerçekleri açığa çıkarttı. Zafer, kızlarının sakladığı sırlarla yüzleşirken Güneş aylardır peşinde olduğu kişinin kimliğini öğrendi. Tarık ve Güneş arasındaki aşk gittikçe alevlendi. Birbirini seven çift aynı zamanda yaşananların fazla iyi gittiğini düşünüp korktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler