MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi 34. bölümü Fox Tv'de ekrana geldi

Eğlenceli dizi Kocamın Ailesi son bölümüyle izleyicilerin karşısında oldu. Kocamın Ailesi 34. bölümde Tarık'ın aileye tanıştırılması sırasında Güneş ve Esma'nın varlığı ortalığı karıştırdı. Dizi izleyenlerine yine eğlenceli anlar yaşattı.

KOCAMIN AİLESİ 35. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Çocuğu olmayan modern bir aile ile 25 senedir çocuklarından birisi kayıp olan geleneksel ve sayıca kalabalık bir aile aynı apartmanda yaşadığı maceraları konu alan ve oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Şehvuvar Aktaş ve daha pek çok ismin yer aldığı Kocamın Ailesi dizisi 35. bölümüyle 5 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi.

Bir apartmanda yaşanan günlük olayları tüm doğallığıyla ekrana aktaran Kocamın Ailesi yeni bölümde yaşanacak gelişmeler izleyicisini ekrana kitledi. Heyecanla beklenen dizinin bu haftaki bölümünde Tarık ailesine kavuştu. Şeniz ise ortadan kayboldu.

KOCAMIN AİLESİ 35. BÖLÜM ÖZETİ

Ar Ailesinde kayıplar bitmiyor. Tarık ailesine kavuşmuşken Güneş'le ne olacak? Miray ve Fatih geçirdikleri kazadan sağ çıkabilecek mi? Şeniz nereye kayboluyor? Mukadder bir evladına kavuşmuşken diğerini kaybediyor mu? Tarık Engin, akrabalara takdim edilir ancak Güneş'le Esma'nın varlığı cümbüşü kıyamete döndürmeye yeter. Uzun zamandır beklenen misafir sonunda geldiğinde ise herkesin aklında tek bir soru vardır: Şeniz nerede?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler