MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi 34. bölümü Fox Tv'de yayınlandı

Samimiliği ve konusuyla ses getiren Kocamın Ailesi son bölümü 26 Şubat akşamı izleyicilerle buluştu. Fox ekranlarının beğenilen dizisi Kocamın Ailesi 34. bölümde Ar Apartmanı'nda kavuşma rüzgarları esti.

Çocuğu olmayan modern bir aile ile 25 senedir çocuklarından birisi kayıp olan geleneksel ve sayıca kalabalık bir aile aynı apartmanda yaşadığı maceraları konu alan ve oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Şehvuvar Aktaş ve daha pek çok ismin yer aldığı Kocamın Ailesi dizisi 34. bölümüyle 26 Şubat akşamı ekrana geldi.

SEVENLER KAVUŞTU

Bir apartmanda yaşanan günlük olayları tüm doğallığıyla ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümde yaşanacak gelişmeler izleyiciyi ekrana bağlıyor. Merakla beklenen dizinin bu haftaki bölümünde Ar Apartmanı'nda sevenler birbirine kavuştu. Tarık ise çekişmenin tam ortasında kaldı..

KOCAMIN AİLESİ 34. BÖLÜM ÖZETİ

Ar Apartmanı'nda kavuşma rüzgarları esti. Mukadder ve Zafer oğullarına, Hikmet torununa, Tarık ailesine kavuştu. Davullar çalındı, halaylar çekildi ancak gül bahçesi dikensiz olur mu? Olmaz. Kocamın Ailesi son bölümde Tarık, Güneş'le Esma'ya mı, Ar ailesine mi aitti, karar verilemiyordu, oğlumuz tatlı bir çekişmenin tam ortasına düşüverdi. Sonra öyle bir şey olur ki, ailenin bir derdi bitti, diğeri başladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler