MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi 41. bölümü yayınlandı

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Kocamın Ailesi 41. bölümü eğlenceli sahneleriyle yayınlandı. Ar Apartmanı'nda yaşanan günlük olayları ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümde Gazanfer'in kız kaçırma sevdası komik görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Kocamın Ailesi 41. bölümü 16 Nisan'da Fox ekranlarında yerini aldı. Eğlenceli bir aile dizisi olan Kocamın Ailesi 41. bölümünde evlilik hayalleri kuran Gazanfer hem kendi hem de ailesinin başını belaya sokarken izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Geniş bir ailenin kimi zaman keyifli kimi zamansa hüzünlü anlarını yansıtan Kocamın Ailesi son bölümü 16 Nisan saat 20.00'de Fox ekranlarındaydı.

KOCAMIN AİLESİ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Gazanfer'in planları tüm yeğenlerinin başını öyle bir belaya soktu ki, bu kez onları gerçekten büyük bir sorun beklemekteydi. Fatih, Miray'ın tavırları yüzünden sonunda isyan etti. Güneş'in Şeniz hakkındaki şüpheleri her şeye rağmen devam ederken, Gülay ve Can gördükleri karşısında ne düşüneceklerini şaşırdılar.

Ar apartmanının günlük yaşamlarını konu alan Kocamın Ailesi 41. bölümde en eğlenceli sahneler ise Gazanfer ve Nazan ikilisinin bir araya geldiği anlarda görüldü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler