MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi 43. bölümde beklenmedik son

Fox ekranlarının eğlenceli ailesi dizisi Kocamın Ailesi 43. bölümü ile dün ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Gazanfer uzun süredir hayalini kurduğu evliliği sonunda gerçekleştiredi. Kocamın Ailesi son bölümü detaylarıyla haberimizde!

Ekranların eğlenceli ailesi dizisi Kocamın Ailesi 43. bölümü nde yine bol kahkaha vardı. Fox ekranlarının sevilen dizisinin bu bölümünde Gazanfer muradına erdi.

Çocuğu olmayan modern bir aile ile 25 senedir çocuklarından birisi kayıp olan geleneksel ve sayıca kalabalık bir aile aynı apartmanda yaşadığı maceraları konu alan ve oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Şehvuvar Aktaş ve daha pek çok ismin yer aldığı Kocamın Ailesi 43. bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümü düğün heyecanının yaşandığı renkli sahneleriyle dün akşam ekranlara geldi.

KOCAMIN AİLESİ 43. BÖLÜM ÖZETİ

Bir apartmanda yaşanan günlük olayları tüm doğallığıyla ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyicilerini ekrana bağladı. Merakla beklenen dizinin bu haftaki bölümünde Gazanfer hayalini kurduğu düğünü gerçekleştirdi.
YENİ BÖLÜMDE DÜĞÜN VAR

Şeniz herkesten habersiz kocasının derdine düşmüşken bizimkileri çoktan düğün telaşı sarmıştı. Hazırlıklar son hız devam ederken ailenin en büyüğünün teşrifiyle ailenin acılısı da tam oldu. Miray, Can ve Gülay, Fatih'in yeni sevgilisine anlam vermeye çalışırken, Gazanfer kendi düğününe de damgasını vurdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler