MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi son bölümünde büyük yüzleşme

Kocamın Ailesi son bölümünde gerçekler ortaya çıkmaya devam etti. Kocamın Ailesi 46. bölümüne Güneş'in Şeniz'e hesap sorduğu sahne damga vurdu.

Kocamın Ailesi 46. bölümü sürpriz gelişmeleriyle ekrana geldi. Ar Apartmanı'nda yaşanan günlük olayları ekrana aktaran Kocamın Ailesi son -bölümünde Güneş ve Tarık'ın aileleri arasındaki çekişme damga vururuken, Şeniz ile ilgili gerçekleri öğrenen Güneş'in aklı iyice karıştı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Buse Arslan rol aldığı dizinin son bölümünde Mira yine aşkı ve ailesi arasında sıkışıp kaldı. Hem merak ettiren hem de güldüren Kocamın Ailesi 46. bölümü yeni gelişmeleriyle 21 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana geldi.

KOCAMIN AİLESİ 46. BÖLÜM ÖZETİ

Kocamın Ailesi 46. bölümünde aileler arası çekişme devam etti. Hikmet Babaannenin dönüşü işleri iyice kızıştırdı. Ar Ailesi, mecburen dünür olacakları aileyle tanışmanın şokunu atlatmaya çalışırken, Tarık ve Güneş iki ateş arasında kalmaktan kurtulamadı. Gittikçe kapana kısılan Şeniz, bu kez de Hikmet Babaanne ile karşı karşıya geldi. Şeniz'in bütün çapalarına rağmen gerçekler birer birer meydana çıktı. Güneş'in öğrendikleri, Şeniz'le ilgili şüphelerinin iyice artmasına neden oldu. O artık Tarık'ın kaçırılmasında gizemli yengenin parmağı olduğundan emindi. Kocamın Ailesi son bölümünde Mira ailenin en sorunsuz kızı olurken şuan ailenin tek konusu olmanın huzursuzluğunu yaşadı. Şeniz'in annesinin ortaya çıkması bir çоk kişinin aklını kаrıştırdı. Ar ailesinde ise Engin'lerine kız isteme telaşesi vardı ancak Güneş'i isteyecekleri ailenin Altın kızlar olması işleri karıştırmaya yetecekti. Finalde yaşanan yüzleşme ise her şeyi daha karmaşık hale soktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler